Bas Tbs (terminal bersepadu selatan)

Cari Tbs (terminal bersepadu selatan) Tiket Bas

(Pilihan)
PENGENDALI BAS TERBAIK
  • Delima Express
  • Delima Express
  • CS Travel and Tours
  • Maharani Express
  • Five Star Tours

Bas Daripada Tbs (terminal bersepadu selatan)

LaluanBilangan BasTambang bermula dari (MYR)
Tbs (terminal bersepadu selatan) ke Penang23228.00HARGA PANDANGAN
Tbs (terminal bersepadu selatan) ke Johor bahru18131.20HARGA PANDANGAN
Tbs (terminal bersepadu selatan) ke JB Larkin Bus Terminal16532.00HARGA PANDANGAN
Tbs (terminal bersepadu selatan) ke Penang Sentral15428.00HARGA PANDANGAN
Tbs (terminal bersepadu selatan) ke Singapore10515.00HARGA PANDANGAN

Bss Kepada Tbs (terminal bersepadu selatan)

LaluanBilangan BasTambang bermula dari (MYR)
Johor bahru ke Tbs (terminal bersepadu selatan)23728.00HARGA PANDANGAN
JB Larkin Bus Terminal ke Tbs (terminal bersepadu selatan)18330.00HARGA PANDANGAN
Penang ke Tbs (terminal bersepadu selatan)15630.00HARGA PANDANGAN
Batu pahat ke Tbs (terminal bersepadu selatan)14922.70HARGA PANDANGAN
Singapore ke Tbs (terminal bersepadu selatan)13315.00HARGA PANDANGAN

Kenapa memilih untuk menempah tiket dengan redBus?

Setiap pelanggan kami layak untuk menerima kesemua tawaran aktif dan rebat tunai. Mereka dapat menikmati perjalanan bas pada harga mampu milik. T&C*. Prosedur tempahan bas kami yang senang, cepat dan selamat akan memberi pengalaman belian yang mudah. Kami sarankan anda membuat tempahan tiket awal (tidak wajib) dan mendapat potongan yang menarik.

Tbs (terminal bersepadu selatan) Menempah Tiket Secara Dalam Talian

Bas yang membawa penumpang di Tbs (terminal bersepadu selatan) boleh dijadikan pilihan perjalanan oleh ramai orang. Menempah tiket Tbs (terminal bersepadu selatan) dalam talian adalah mudah, cepat dan boleh ditempah dengan selamat di redbus.my

Syarikat Bas Popular di Tbs (terminal bersepadu selatan) Terminal Bas

Terdapat beberapa syarikat yang beroperasi di Tbs (terminal bersepadu selatan). Kesemua syarikat bas yang disenaraikan ini membuatkan perjalanan bas yang di dalam bandar menjadi selesa. Beberapa syarikat bas popular di Tbs (terminal bersepadu selatan) adalah:

Lihat Lagi

Kenapa memilih untuk menempah tiket dengan redBus?

Setiap pelanggan kami layak untuk menerima kesemua tawaran aktif dan rebat tunai. Mereka dapat menikmati perjalanan bas pada harga mampu milik. T&C*. Prosedur tempahan bas kami yang senang, cepat dan selamat akan memberi pengalaman belian yang mudah. Kami sarankan anda membuat tempahan tiket awal (tidak wajib) dan mendapat potongan yang menarik.

Imej Teratas

Soalan Lazim

Q-1). Bagaimana saya boleh membeli tiket ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan)?
A: Anda boleh membeli tiket bas ke dan dari TBS (Terminal Bersepadu Selatan) atau ke mana-mana destinasi pilihan anda di Malaysia dengan hanya melawati laman web rasmi redBus iaitu redbus.my/ms
Q-2). Adakah saya perlu menempah tiket bas di kaunter atau di platform redBus?
A: Terdapat 2 cara untuk anda membeli tiket bas di seluruh negara. Anda boleh pergi terus pergi ke kaunter terminal pilihan anda, beratur di kaunter pengendali bas destinasi yang anda ingin lawati, beratur, pilih tempat duduk dan tempah tiket anda. Atau anda juga boleh lawati laman web redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit dan itu semua dilakukan dari keselesaan rumah atau pejabat anda.
Q-3). Bolehkah saya membuat pilihan terminal menaiki dan menuruni bas melalui redBus?
A: Sudah tentu anda boleh! Cari terminal pilihan anda di bahagian pengambilan penumpang dan destinasi, kemudian pilih tarikh perjalanan anda serta klik butang carian. redBus akan menunjukkan senarai operator bas yang dijadualkan ke destinasi anda serta jadual mereka.
Q-4). Perlukah saya membawa tiket bas bercetak ke TBS?
A: Anda tidak perlu membawa tiket bas yang dicetak, tetapi anda mesti membawa e-tiket yang kami hantar ke e-mel anda sebaik pembelian selesai. Di terminal, bawa dan tunjukkan di kaunter syarikat bas anda, dan mereka akan memberikan tiket yang perlu anda gunakan apabila ingin menaiki bas.
Q-5). Apa yang berlaku jika bas tidak memulakan perjalanan pada masa yang ditetapkan di dalam tiket dan / atau dibatalkan?
A: Untuk setiap masalah logistik serta penyelesaiannya, ianya perlulah dirujuk secara langsung di kaunter pengendali bas.
Q-6). Adakah kaunter redBus disediakan di terminal?
A: Pada masa ini, kami tidak mempunyai kaunter sendiri di terminal. Walau bagaimanapun, untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi kami melalui Pusat Panggilan atau terus ke kaunter Pengendali Bas.
Q-7). Adakah saya perlu membuat akaun di laman web redBus untuk membeli tiket bas?
A: Tidak, anda tidak perlu mencipta akaun dengan redBus untuk menempah tiket. Tetapi, adalah lebih baik sekiranya anda mencipta akaun kerana ianya dapat membantu mempercepatkan proses tempahan apabila anda ingin menempah tiket bas. redBus menawarkan sejumlah diskaun dan tawaran serta anda boleh memanfaatkan tawaran dengan mudah sekiranya anda berdaftar dengan redBus.
Q-8). Bagaimanakah saya menghubungi jabatan perkhidmatan pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan bantuan mengenai pembelian anda atau anda mempunyai sebarang soalan mengenai pengendali atau laluan bas tertentu, anda boleh menghubungi bahagian khidmat pelanggan redBus di Malaysia dengan mendail +60330992524 atau dengan menghantar e-mel ke support@redbus.my
Q-9). Bagaimana hendak ke KLIA dari TBS?
A: TBS (Terminal Bersepadu Selatan) Terdapat beberapa mod pengangkutan yang boleh digunakan oleh penumpang untuk ke TBS. Penumpang boleh menaiki teksi, bas atau kereta api ke KLIA dari TBS. Mod pengangkutan paling murah adalah dengan menaiki bas. Anggaran purata perjalanan dengan bas adalah 1 jam.Layari www.redbus.my untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bas dan pengendali bas yang menawarkan perkhidmatan di laluan ini. Kos pengangkutan dengan teksi adalah paling mahal untuk destinasi ini dan boleh mencecah sehingga RM50 dan perjalanannya mengambil masa sama dengan bas dari TBS ke KLIA.
Q-10). Bagaimana cara hendak ke TBS?
A: TBS merupakan terminal bas utama di Malaysia dan menjadi penghubung kepada hampir keseluruhan negara. Penumpang boleh menaiki bas ke TBS atau menaiki teksi untuk ke TBS. Jika mod pengangkutan ini tidak mencukupi, penumpang boleh menaiki kereta api KLIA Transit (ERL) jika ia berlepas dari lokasi penumpang.
Q-11). Di manakah boleh saya beli tiket di TBS?
A: Sesiapa yang ingin membeli tiket di TBS (Terminal Bersepadu Selatan) boleh ke Kaunter CTS 1-48. Merek boleh juga dapatkan tiket di Mesin Tiket Layan Diri (TVM) 1-7 yang terletak di Aras 3 TBS Tiket boleh dibeli dengan menggunakan wang tunai Sekiranya anda ingin memlakukan transaksi lengkap dengan menggunakan kad kredit/debit atau lain-lain mod pembayaran, lawati www.redbus.my hari ini untuk pengalaman yang memudahkan pengguna dan lancar.
Q-12). Adakah harga tiket yang ditawarkan sama dengan harga di Kaunter CTS dan redBus?
A: Tidak. Tambang tiket bas yang dijual melalui platform redBus adalah pada harga subsidi. redBus menawarkan diskaun eksklusif dan tawaran perayaan yang tidak dapat diperolehi di Kaunter CTS atau Mesin Tiket Layan Diri. Penumpang disarankan untuk melayari www.redbus.my untuk melihat pelbagai pilihan bas dan menikmati tawaran serta potongan hebat.