• Perlukan Bantuan? No. Tol : +60-392121628
    Emel : support@redbus.my
redBus.in

SAFE & SECURE
ONLINE PAYMENTS
Penang ke Kuala Lumpur tiket bas

Buses From Penang to Kuala Lumpur

Perjalanan
Perkhidmatan
Bas Pertama
Bas Terakhir

Nice - Malaysia

14Buses
09:20
19:30

Plusliner - Malaysia

10Buses
07:30
23:59

Transnasional E-ticketing - Malaysia

3Buses
10:30
23:00

Tiket – tiket bas dari Penang ke Kuala Lumpur

Melancongdari Penang ke Kuala Lumpur lebihmudahdenganredBus, iamenawarkanpelbagaipilihan bas dariinventorimereka yang banyakdalammembantumelancarkanpenempahan bas secaraatastalian. Tinggalkansemuakebimbanganandadanalamipengalamanperjalanan yang sempurnadari Penang ke Kuala Lumpur di Malaysia.Ikutikaedahpenempahantiket bas yang mudah, selamatdancepatdanpunyaiperjalanan yang menyeronokkan!

Pengendali – pengendali bas yang beroperasi di laluanini

Ramaipengendali – pengendali yang terkenalberulangalikdengan bas – bas merekadari Penang ke Kuala Lumpurpadasetiaphariuntukmemastikanpenumpang – penumpangmendapatkeperluanperjalanan yang lengkap. Pengendali – pengendali yang terkenalseperti Nice - Malaysia, Plusliner - Malaysia & Transnasional E-ticketing - Malaysia menawarkanpelbagaijenisperkhidmatan bas.

Perjalanan bas – bas dari Penang ke Kuala Lumpur

Di kawasantersebutterdapat 80 bas – bas yang beroperasidari Penang ke Kuala Lumpur secaraberkala, tawaran yang baikuntukfungsi bas – bas padawaktusiangdanmalambergantungkepadajenisdanpengendali bas.

Pengaturan masa biasanyaberbezadaripengendali bas kejenisnya, perjalananakanmengambil masa 05 jam 23minit bergantungdengankeadaantrafik ,strukturjalanrayadankeadaaniklim / cuaca di Malaysia

Belitiket – tiket bas padaharga yang terbaik di redBus

Tambang bas bermuladari Penang ke Kuala Lumpur ialahdari 34.3 MYR bergantungpadajenisdanpengendali bas.
Andakinibolehmenempahtiket – tiketsecaraatastaliandari Penang ke Kuala Lumpur di redBus.my. Rebut peluangdari masa kesemasatawaranpenempahantiket bas redBus.