• Perlukan Bantuan? No. Tol : +60-392121628
    Emel : support@redbus.my
redBus.in

SAFE & SECURE
ONLINE PAYMENTS
Kuala Lumpur ke Singapore tiket bas

Buses From Kuala Lumpur to Singapore

Perjalanan
Perkhidmatan
Bas Pertama
Bas Terakhir

Nice - Malaysia

17Buses
00:30
17:30

Qistna Express

15Buses

Transtar Travel Pte Ltd

8Buses
07:00
18:00

Starmart Express

7Buses

Konsortium (Singapore)

1Bas

WTS Travel & Tours

1Bas
14:00
14:00

Tiket – tiket bas dari Kuala Lumpur ke Singapore

Melancongdari Kuala Lumpur ke Singapore lebihmudahdenganredBus, iamenawarkanpelbagaipilihan bas dariinventorimereka yang banyakdalammembantumelancarkanpenempahan bas secaraatastalian. Tinggalkansemuakebimbanganandadanalamipengalamanperjalanan yang sempurnadari Kuala Lumpur ke Singapore di Malaysia.Ikutikaedahpenempahantiket bas yang mudah, selamatdancepatdanpunyaiperjalanan yang menyeronokkan!

Pengendali – pengendali bas yang beroperasi di laluanini

Ramaipengendali – pengendali yang terkenalberulangalikdengan bas – bas merekadari Kuala Lumpur ke Singaporepadasetiaphariuntukmemastikanpenumpang – penumpangmendapatkeperluanperjalanan yang lengkap. Pengendali – pengendali yang terkenalseperti Nice - Malaysia, Qistna Express & Transtar Travel Pte Ltd menawarkanpelbagaijenisperkhidmatan bas.

Perjalanan bas – bas dari Kuala Lumpur ke Singapore

Di kawasantersebutterdapat 87 bas – bas yang beroperasidari Kuala Lumpur ke Singapore secaraberkala, tawaran yang baikuntukfungsi bas – bas padawaktusiangdanmalambergantungkepadajenisdanpengendali bas.

Pengaturan masa biasanyaberbezadaripengendali bas kejenisnya, perjalananakanmengambil masa 05 jam 17minit bergantungdengankeadaantrafik ,strukturjalanrayadankeadaaniklim / cuaca di Malaysia

Belitiket – tiket bas padaharga yang terbaik di redBus

Tambang bas bermuladari Kuala Lumpur ke Singapore ialahdari 41 MYR bergantungpadajenisdanpengendali bas.
Andakinibolehmenempahtiket – tiketsecaraatastaliandari Kuala Lumpur ke Singapore di redBus.my. Rebut peluangdari masa kesemasatawaranpenempahantiket bas redBus.