• Perlukan Bantuan? No. Tol : +60-392121628
    Emel : support@redbus.my
redBus.in

SAFE & SECURE
ONLINE PAYMENTS
Kuala lumpur ke Sungai petani tiket bas

Buses From Kuala lumpur to Sungai petani

Perjalanan
Perkhidmatan
Bas Pertama
Bas Terakhir

Transnasional E-ticketing - Malaysia

16Buses
09:30
23:59

Plusliner - Malaysia

7Buses
10:00
23:00

Etika Express

2Buses
09:45
09:45

Tiket – tiket bas dari Kuala lumpur ke Sungai petani

Melancongdari Kuala lumpur ke Sungai petani lebihmudahdenganredBus, iamenawarkanpelbagaipilihan bas dariinventorimereka yang banyakdalammembantumelancarkanpenempahan bas secaraatastalian. Tinggalkansemuakebimbanganandadanalamipengalamanperjalanan yang sempurnadari Kuala lumpur ke Sungai petani di Malaysia.Ikutikaedahpenempahantiket bas yang mudah, selamatdancepatdanpunyaiperjalanan yang menyeronokkan!

Pengendali – pengendali bas yang beroperasi di laluanini

Ramaipengendali – pengendali yang terkenalberulangalikdengan bas – bas merekadari Kuala lumpur ke Sungai petanipadasetiaphariuntukmemastikanpenumpang – penumpangmendapatkeperluanperjalanan yang lengkap. Pengendali – pengendali yang terkenalseperti Transnasional E-ticketing - Malaysia, Plusliner - Malaysia & Etika Express menawarkanpelbagaijenisperkhidmatan bas.

Perjalanan bas – bas dari Kuala lumpur ke Sungai petani

Di kawasantersebutterdapat 13 bas – bas yang beroperasidari Kuala lumpur ke Sungai petani secaraberkala, tawaran yang baikuntukfungsi bas – bas padawaktusiangdanmalambergantungkepadajenisdanpengendali bas.

Pengaturan masa biasanyaberbezadaripengendali bas kejenisnya, perjalananakanmengambil masa 05 jam 55minit bergantungdengankeadaantrafik ,strukturjalanrayadankeadaaniklim / cuaca di Malaysia

Belitiket – tiket bas padaharga yang terbaik di redBus

Tambang bas bermuladari Kuala lumpur ke Sungai petani ialahdari 38.4 MYR bergantungpadajenisdanpengendali bas.
Andakinibolehmenempahtiket – tiketsecaraatastaliandari Kuala lumpur ke Sungai petani di redBus.my. Rebut peluangdari masa kesemasatawaranpenempahantiket bas redBus.