• Perlukan Bantuan? No. Tol : +60-392121628
    Emel : support@redbus.my
redBus.in

SAFE & SECURE
ONLINE PAYMENTS
Malacca ke Kuala lumpur tiket bas

Buses From Malacca to Kuala lumpur

Perjalanan
Perkhidmatan
Bas Pertama
Bas Terakhir

Suasana travels

43Buses
8:00:00 AM
9:30:00 PM

Tiket – tiket bas dari Malacca ke Kuala lumpur

Melancongdari Malacca ke Kuala lumpur lebihmudahdenganredBus, iamenawarkanpelbagaipilihan bas dariinventorimereka yang banyakdalammembantumelancarkanpenempahan bas secaraatastalian. Tinggalkansemuakebimbanganandadanalamipengalamanperjalanan yang sempurnadari Malacca ke Kuala lumpur di Malaysia.Ikutikaedahpenempahantiket bas yang mudah, selamatdancepatdanpunyaiperjalanan yang menyeronokkan!

Pengendali – pengendali bas yang beroperasi di laluanini

Ramaipengendali – pengendali yang terkenalberulangalikdengan bas – bas merekadari Malacca ke Kuala lumpurpadasetiaphariuntukmemastikanpenumpang – penumpangmendapatkeperluanperjalanan yang lengkap. Pengendali – pengendali yang terkenalseperti Suasana travels menawarkanpelbagaijenisperkhidmatan bas.

Perjalanan bas – bas dari Malacca ke Kuala lumpur

Di kawasantersebutterdapat 19 bas – bas yang beroperasidari Malacca ke Kuala lumpur secaraberkala, tawaran yang baikuntukfungsi bas – bas padawaktusiangdanmalambergantungkepadajenisdanpengendali bas.

Pengaturan masa biasanyaberbezadaripengendali bas kejenisnya, perjalananakanmengambil masa 02 jam 18minit bergantungdengankeadaantrafik ,strukturjalanrayadankeadaaniklim / cuaca di Malaysia

Belitiket – tiket bas padaharga yang terbaik di redBus

Tambang bas bermuladari Malacca ke Kuala lumpur ialahdari 12.5 MYR bergantungpadajenisdanpengendali bas.
Andakinibolehmenempahtiket – tiketsecaraatastaliandari Malacca ke Kuala lumpur di redBus.my. Rebut peluangdari masa kesemasatawaranpenempahantiket bas redBus.