• Perlukan Bantuan? No. Tol : +60-392121628
    Emel : support@redbus.my
redBus.in

SAFE & SECURE
ONLINE PAYMENTS
Kuala lumpur ke Kuantan tiket bas

Buses From Kuala lumpur to Kuantan

Perjalanan
Perkhidmatan
Bas Pertama
Bas Terakhir

Etika Express

18Buses
03:30
22:50

Plusliner - Malaysia

17Buses
08:30
21:00

Transnasional E-ticketing - Malaysia

17Buses
08:00
23:30

Tiket – tiket bas dari Kuala lumpur ke Kuantan

Melancongdari Kuala lumpur ke Kuantan lebihmudahdenganredBus, iamenawarkanpelbagaipilihan bas dariinventorimereka yang banyakdalammembantumelancarkanpenempahan bas secaraatastalian. Tinggalkansemuakebimbanganandadanalamipengalamanperjalanan yang sempurnadari Kuala lumpur ke Kuantan di Malaysia.Ikutikaedahpenempahantiket bas yang mudah, selamatdancepatdanpunyaiperjalanan yang menyeronokkan!

Pengendali – pengendali bas yang beroperasi di laluanini

Ramaipengendali – pengendali yang terkenalberulangalikdengan bas – bas merekadari Kuala lumpur ke Kuantanpadasetiaphariuntukmemastikanpenumpang – penumpangmendapatkeperluanperjalanan yang lengkap. Pengendali – pengendali yang terkenalseperti Etika Express, Plusliner - Malaysia & Transnasional E-ticketing - Malaysia menawarkanpelbagaijenisperkhidmatan bas.

Perjalanan bas – bas dari Kuala lumpur ke Kuantan

Di kawasantersebutterdapat 28 bas – bas yang beroperasidari Kuala lumpur ke Kuantan secaraberkala, tawaran yang baikuntukfungsi bas – bas padawaktusiangdanmalambergantungkepadajenisdanpengendali bas.

Pengaturan masa biasanyaberbezadaripengendali bas kejenisnya, perjalananakanmengambil masa 03 jam 46minit bergantungdengankeadaantrafik ,strukturjalanrayadankeadaaniklim / cuaca di Malaysia

Belitiket – tiket bas padaharga yang terbaik di redBus

Tambang bas bermuladari Kuala lumpur ke Kuantan ialahdari 16.4 MYR bergantungpadajenisdanpengendali bas.
Andakinibolehmenempahtiket – tiketsecaraatastaliandari Kuala lumpur ke Kuantan di redBus.my. Rebut peluangdari masa kesemasatawaranpenempahantiket bas redBus.