Bulan Restu

Beli Bulan Restu Tiket Bas di redBus

Mitra Pemesanan Resmi
Jaminan Harga Terendah
Pilih Tempat Duduk Sesuai Keinginan Anda

Official Bulan Restu Booking partner

24*7 customer service(Call & Chat)

24*7 customer service(Call & Chat)

<strong>36 Mn+</strong> users trust us

36 Mn+ users trust us

Assured seat of your choice

Assured seat of your choice

<strong>2,00,000+</strong> bookings per day<br>World's largest online bus ticket booking platform

2,00,000+ bookings per day
World's largest online bus ticket booking platform

<strong>Secured and Verified payment options</strong>

Secured and Verified payment options

mastercard, visa, boost, touchngo, Grabpay

Bulan Restu Laluan-laluan Bas & Waktu Perjalanan

Table of Content

Bulan Restu di redBus

Bulan Restu ialah salah sebuah pengendali bas terkemuka di Malaysia, mengendali lebih daripada 30 mematuhi langkah-langkah keselamatan, menepati waktu dan memenuhi keperluan perjalanan para penumpang. Bas-bas diselenggara dengan baik dan pemandu-pemandu berpengalaman sentiasa memastikan keselamatan di jalanraya untuk penumpang. Bulan Restu ialah sebuah penyedia beberapa jenis perkhidmatan bas yang menghubungkan laluan-laluan bandar yang berberlainan.

Mengenai perjalanan bas yang berpatutan dan boleh dipercayai, Operator Bas Bulan Restu adalah pilihan anda. Menawarkan pelbagai laluan merentasi pelbagai bandar. Bulan Restu telah menubuhkan dirinya sebagai salah satu nama yang boleh dipercayai di dalam industri. Dengan harga tiket bas yang kompetitif, mereka berusaha untuk menjadikan perjalanan anda kos efektif tetapi juga selesa dan menyenangkan.


Kenapa Pilih Servis Operator Bas Bulan Restu?

 • Berpengalaman dan Kebolehpercayaan: Dengan pengalaman bertahun lamanya di dalam industri, Operator Bas Bulan Restu telah menerima reputasi yang kukuh dalam menyediakan servis yang segera dan boleh dipercayai. Mereka memahami kepentingan masa berlepas dan ketibaan, memastikan anda sampai ke destinasi tepat pada masa, setiap masa.
 • Bas Diselenggarakan dengan Baik: Bulan Restu banggan dengan armada bas mereka yang diselenggarakan dengan baik. Dari koc kelas ekonomi (2+2) ke koc kelas eksekutif (2+1) mereka menawarkan pilihan yang pelbagai sesuai dengan kesesuaian dan bajet anda. Bas direka bentuk dengan mengutamakan keselesaan penumpang, menampilkan ruang kaki yang luas dan tempat letak tangan yang boleh tanggal.
 • Langkah Keselamatan: Keselamatan anda keutamaan tertinggi bagi Bulan Restu dan sebab itulah kenderaan semua mengikut peraturan SPAD. Sekiranya berlaku kerosakkan, bas sandaran akan dihantar dengan segera bagi mengurangkan sebarang gangguan pada rancangan perjalanan anda.
 • Selesa: Bulan Restu memahami kepentingan akan perjalanan yang selesa. Ruang pemandu direka bentuk secara teliti, membenarkan pemandu mengambil kedudukan optimum untuk penglihatan dan postur lebih baik. Anda boleh berehat dengan selesa dan menikmati pemandangan yang indah semasa dalam perjalanan ke destinasi anda.
 • Kesenangan: Untuk menjadikan tempahan tiket bas lebih senang untuk anda, Bulan Restu telah menjadikan redBus sebagai rakan kongsi. Anda boleh menempah tiket bas online Bulan Restu melalui redBus dan mengambil kesempatan dengan tawaran pulangan wang tunai dan diskaun.

Kemudahan yang Ditawarkan oleh Bas Bulan Restu

Bas Bulan Restu dilengkapi dengan pelbagai kemudahan untuk meningkatkan pengalaman perjalanan anda. Berikut adalah beberapa ciri-ciri yang anda boleh jangkakan:

 • Tempat duduk yang selesa
 • Ruang kaki yang luas
 • Tempat letak tangan boleh tanggal
 • Pemantauan GPS
 • Bas sandaran sekiranya berlaku kerosakan kenderaan
 • Pemandu berpengalaman

Laluan Popular dengan Operator Bas Bulan Restu

Operator Bas Bulan Restu meliputi pelbagai laluan popular di seluruh Malaysia seperti:


Rangkaian mereka yang luas memastikan anda boleh sampai ke destinasi yang anda inginkan dengan mudah. Anda boleh menempah tiket bas Bulan Restu dengan mudah melalui redBus pada harga yang berpatutan untuk perjalanan yang selesa dan boleh dipercayai. Tempah tiket bas anda hari ini dan rasai pengalaman perjalanan yang senang berkualiti bersama Bulan Restu dari dan ke bandar seperti Kuala Lumpur, Temerloh dan Kuantan.

Alamat Bulan Restu

Bulan Restu

Kuala Lumpur, 

Johor 

Phone no - 0193881761  

Email - gl2262@hotmail.com

Jenis-Jenis Bas milik Bulan Restu

Pelbagai jenis bas yang dikendalikan oleh Bulan Restu ialah:

 • Economy(2+2)
 • Executive(2+1)
Lihat Lagi

Penempahan tiket bas Bulan Restu di redBus

redBus menawarkan pilihan tempahan tiket dalam talian untuk kebanyakan bas yang dikendalikan oleh Bulan Restu. Anda boleh log masuk ke redbus.my pada bila-bila masa dan tempah tiket bas anda dengan pilihan-pilihan pembayaran yang selesa dan elakkan masalah menunggu di kaunter tiket.

Buka Tawaran redDeals yang Tak Tertandingan untuk Tiket Bas Bulan Restu

Tempah tiket bas Bulan Restu online di redBus, Malaysia dan rebut redDeals yang hebat. Pilih dari 103 tawaran pada 4575 laluan dan nikmati diskaun sehingga 25% untuk perjalanan anda dalam tempoh terhad!

Dapatkan Promo eksklusif langka ini! Potongan langsung 20%

103 Promo47 Operator4575 Rute

Nikmati Tempahan Bas Bulan Restu Online di redBus

Bulan Restu. dikenali kerana memberikan kemudahan perjalanan kepada ramai penumpang. Alami kemudahan utama apabila membuat tempahan bas online untuk perjalanan anda. Elakkan kesulitan mengunjungi terminal bas dengan menempah tiket bas Bulan Restu anda online di redBus dan jimat lebih dengan redDeals.

Bas Kemudahan

Safety belt

CCTV

Emergency exit

M-ticket

Air conditioning

Gps tracking system

Luggage

Charging Point

Reclining seat

USB port for charger

Soalan Lazim

Bagaimana saya boleh menempah tiket bas Bulan Restu?
Anda boleh melawat kaunter tiket Bulan Restu yang terletak di terminal bas terdekat atau anda boleh layari laman web rasmi Bulan Restu untuk menempah tiket anda. Penyelesaian tempahan yang lebih mudah juga telah disediakan oleh redBus, Malaysia. Laman web mesra pengguna ini menawarkan cara yang lebih mudah untuk menempah tiket bas anda secara dalam talian.
Berapakah harga tiket bas pada kos bas Bulan Restu?
Tambang tiket adalah berbeza bergantung kepada tempat mengambil dan menurunkan penumpang. Anda boleh melawat redbus.my/ms agar sentiasa mendapat maklumat terkini mengenai tambang bas, ketersediaan dan banyak lagi. Platform pembayaran di laman web redBus memastikan setiap transaksi yang dilakukan di laman web ini dilindungi.
Adakah saya perlu mencetak tiket bas saya untuk menaiki bas?
Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF.Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.
Sekiranya saya menempah tiket bas di kaunter atau di platform redBus?
Itu bergantung pada apa yang paling sesuai untuk anda. Anda boleh menempah tiket di kaunter tetapi anda mungkin terlambat untuk menempah kerusi di tepi tingkap yang selesa atau menghadapi risiko terlambat untuk menempah mana-mana kerusi sama sekali. Banyak orang mengakui manfaat tempahan tiket bas di platform dalam talian seperti redBus. Ia mudah, senang, dan dapat menjawab semua pertanyaan anda dengan hanya melayari laman web. Laman web ini menyediakan kemas kini secara langsung di beberapa saluran yang berbeza seperti jadual bas, tambang, tempat duduk yang tersedia, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, diskaun dan tawaran, dan banyak lagi.
Adakah terdapat potongan harga yang ditawarkan oleh Bulan Restu?
Ya. Pelanggan boleh mendapat potongan harga sehingga 20% apabila mereka menempah tiket bas online dengan redBus, Malaysia.
Adakah ini tawaran terbaik yang diberikan oleh Bulan Restu di platform redBus?
Ya, tawaran ini tersedia secara eksklusif di platform redBus dan melebihi semua tawaran berasaskan kupon lain yang boleh anda gunakan di laman web ini.