• Perlukan Bantuan? No. Tol : +60-392121628
    Emel : support@redbus.my
redBus.in

SAFE & SECURE
ONLINE PAYMENTS
Kuantan ke Kuala lumpur tiket bas

Buses From Kuantan to Kuala lumpur

Perjalanan
Perkhidmatan
Bas Pertama
Bas Terakhir

Plusliner - Malaysia

19Buses
00:45
21:00

Transnasional E-ticketing - Malaysia

18Buses
00:30
21:30

Etika Express

18Buses
01:00
22:30

Tiket – tiket bas dari Kuantan ke Kuala lumpur

Melancongdari Kuantan ke Kuala lumpur lebihmudahdenganredBus, iamenawarkanpelbagaipilihan bas dariinventorimereka yang banyakdalammembantumelancarkanpenempahan bas secaraatastalian. Tinggalkansemuakebimbanganandadanalamipengalamanperjalanan yang sempurnadari Kuantan ke Kuala lumpur di Malaysia.Ikutikaedahpenempahantiket bas yang mudah, selamatdancepatdanpunyaiperjalanan yang menyeronokkan!

Pengendali – pengendali bas yang beroperasi di laluanini

Ramaipengendali – pengendali yang terkenalberulangalikdengan bas – bas merekadari Kuantan ke Kuala lumpurpadasetiaphariuntukmemastikanpenumpang – penumpangmendapatkeperluanperjalanan yang lengkap. Pengendali – pengendali yang terkenalseperti Plusliner - Malaysia, Transnasional E-ticketing - Malaysia & Etika Express menawarkanpelbagaijenisperkhidmatan bas.

Perjalanan bas – bas dari Kuantan ke Kuala lumpur

Di kawasantersebutterdapat 17 bas – bas yang beroperasidari Kuantan ke Kuala lumpur secaraberkala, tawaran yang baikuntukfungsi bas – bas padawaktusiangdanmalambergantungkepadajenisdanpengendali bas.

Pengaturan masa biasanyaberbezadaripengendali bas kejenisnya, perjalananakanmengambil masa 03 jam 42minit bergantungdengankeadaantrafik ,strukturjalanrayadankeadaaniklim / cuaca di Malaysia

Belitiket – tiket bas padaharga yang terbaik di redBus

Tambang bas bermuladari Kuantan ke Kuala lumpur ialahdari 18 MYR bergantungpadajenisdanpengendali bas.
Andakinibolehmenempahtiket – tiketsecaraatastaliandari Kuantan ke Kuala lumpur di redBus.my. Rebut peluangdari masa kesemasatawaranpenempahantiket bas redBus.