Alisan Golden Coach

Carian Alisan Golden Coach Tiket Bas

Pilihan

Alisan Golden Coach Imej Bas

Alisan Golden Coach Tawaran

Memesan tiket bas [Alisan Golden Coach online di redBus hadir dengan banyak faedah. Penumpang boleh mendapat potongan harga yang menarik semasa menempah tiket bas Alisan Golden Coach. Pelanggan kini dapat potongan harga hingga 40% untuk tiket bas Alisan Golden Coach mereka dan menikmati perjalanan bas yang selesa dan sangat berpatutan. Juga, pastikan perjalanan anda dengan harga nominal semasa menyelesaikan pembayaran!

Untuk mengetahui lebih lanjut, sila baca terma dan syarat yang diberikan di bawah:

Tawaran ini sah sehingga 05-01-2021

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di:

https://m.redbus.my/offers

Alisan Golden Coach Laluan-laluan Bas & Waktu Perjalanan

LaluanBas PertamaBas Terakhir
Kuala Lumpur ke Hatyai08:0023:59TEMPAH SEKARANG
Changlun ke Kuala Lumpur07:4523:00TEMPAH SEKARANG
Bukit kayu hitam ke Kuala Lumpur12:2022:20TEMPAH SEKARANG
Kuala Lumpur ke Danok08:0023:59TEMPAH SEKARANG
Kuala Lumpur ke Bukit kayu hitam08:0023:59TEMPAH SEKARANG

Alisan Golden Coach Bus Ticket Booking

Alisan Golden Coach Express is a reputes express bus service provider offering long distance bus services to all passengers and travelers across Malaysia and Singapore. In respect to their variety types of coaches that cater to different parts of destinations, passengers will really enjoy a comfortable and convenient ride. The buses run by Alisan Golden Coach Express are in Single deck and double deck.
 

All of the buses are equipped with air-conditioning and comfortable seats to ensure passengers’ comfort while travelling. Additionally, some of the buses are also equipped with facilities such as wifi service, charging port and on-board television.
  

 

Alisan Golden Coach Contact Details  

Lot G21, Ground Floor, 

Kompleks Desa, Kepong, 

52100 Kuala Lumpur 

Perkhidmatan Bas Alisan Golden Coach

Pengendali bas ini juga mengendalikan bas-bas pada waktu malam, memberikan kemudahan perjalanan untuk semua jenis pengembara.

Alisan Golden Coach Tawaran

Memesan tiket bas Alisan Golden Coach online di redBus hadir dengan banyak faedah. Penumpang boleh mendapat potongan harga yang menarik semasa menempah tiket bas Alisan Golden Coach. Pelanggan kini dapat potongan harga hingga 20% untuk tiket bas [BO_Name] mereka dan menikmati perjalanan bas yang selesa dan sangat berpatutan. Juga, pastikan perjalanan anda dengan harga nominal semasa menyelesaikan pembayaran!

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers 

Jenis-Jenis Bas milik Alisan Golden Coach

Pelbagai jenis bas yang dikendalikan oleh Alisan Golden Coach ialah:

  • Executive(2+1)
  • SVIP
  • Double Deck(2+1)
Lihat Lagi

Penempahan tiket bas Alisan Golden Coach di redBus

redBus menawarkan pilihan tempahan tiket dalam talian untuk kebanyakan bas yang dikendalikan oleh Alisan Golden Coach. Anda boleh log masuk ke redbus.my pada bila-bila masa dan tempah tiket bas anda dengan pilihan-pilihan pembayaran yang selesa dan elakkan masalah menunggu di kaunter tiket.

Soalan Lazim

Q: Adakah ini tawaran terbaik yang diberikan oleh Alisan Golden Coach di platform redBus?
A: Ya, tawaran ini tersedia secara eksklusif di platform redBus dan melebihi semua tawaran berasaskan kupon lain yang boleh anda gunakan di laman web ini.
Q: Adakah terdapat potongan harga yang ditawarkan oleh Alisan Golden Coach?
A: Ya. Pelanggan boleh mendapat potongan harga sehingga 20% apabila mereka menempah tiket bas online dengan redBus, Malaysia.
Q: Adakah terdapat potongan harga yang ditawarkan oleh Alisan Golden Coach?
A: Ya. Pelanggan boleh mendapat potongan harga sehingga 40% apabila mereka menempah tiket bas online dengan redBus, Malaysia.
Q: Adakah saya perlu mencetak tiket bas saya untuk menaiki bas?
A: Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF.Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.
Q: Adakah ini tawaran terbaik yang diberikan oleh Alisan Golden Coach di platform redBus?
A: Ya, tawaran ini tersedia secara eksklusif di platform redBus dan melebihi semua tawaran berasaskan kupon lain yang boleh anda gunakan di laman web ini.
Q: Berapakah harga tiket bas pada kos bas Alisan Golden Coach?
A: Tambang tiket adalah berbeza bergantung kepada tempat mengambil dan menurunkan penumpang. Anda boleh melawat redbus.my/ms agar sentiasa mendapat maklumat terkini mengenai tambang bas, ketersediaan dan banyak lagi. Platform pembayaran di laman web redBus memastikan setiap transaksi yang dilakukan di laman web ini dilindungi.