Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express)

Carian Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) Tiket Bas

Pilihan

Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) Laluan-laluan Bas & Waktu Perjalanan

LaluanBas PertamaBas Terakhir
Kulim ke Johor bahru20:1522:00TEMPAH SEKARANG
Malacca ke Ipoh08:0022:00TEMPAH SEKARANG
Johor bahru ke Penang07:4522:45TEMPAH SEKARANG
Kuala Lumpur ke Alor setar00:3023:59TEMPAH SEKARANG
Kuala Lumpur ke Kulim08:2523:00TEMPAH SEKARANG

Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) di redBus

Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) ialah salah sebuah pengendali bas terkemuka di Malaysia, mengendali lebih daripada 183 mematuhi langkah-langkah keselamatan, menepati waktu dan memenuhi keperluan perjalanan para penumpang. Bas-bas diselenggara dengan baik dan pemandu-pemandu berpengalaman sentiasa memastikan keselamatan di jalanraya untuk penumpang. Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) ialah sebuah penyedia beberapa jenis perkhidmatan bas yang menghubungkan laluan-laluan bandar yang berberlainan.


Perkhidmatan Bas Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express)

Pengendali bas ini juga mengendalikan bas-bas pada waktu malam, memberikan kemudahan perjalanan untuk semua jenis pengembara.

Jenis-Jenis Bas milik Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express)

Pelbagai jenis bas yang dikendalikan oleh Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) ialah:

  • Executive(2+1)
  • SVIP
Lihat Lagi

Penempahan tiket bas Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) di redBus

redBus menawarkan pilihan tempahan tiket dalam talian untuk kebanyakan bas yang dikendalikan oleh Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express). Anda boleh log masuk ke redbus.my pada bila-bila masa dan tempah tiket bas anda dengan pilihan-pilihan pembayaran yang selesa dan elakkan masalah menunggu di kaunter tiket.

Soalan Lazim

Q: Bagaimana saya boleh menempah tiket bas Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express)?
A: Anda boleh melawat kaunter tiket Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) yang terletak di terminal bas terdekat atau anda boleh layari laman web rasmi Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) untuk menempah tiket anda. Penyelesaian tempahan yang lebih mudah juga telah disediakan oleh redBus, Malaysia. Laman web mesra pengguna ini menawarkan cara yang lebih mudah untuk menempah tiket bas anda secara dalam talian.
Q: Berapakah harga tiket bas pada kos bas Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express)?
A: Tambang tiket adalah berbeza bergantung kepada tempat mengambil dan menurunkan penumpang. Anda boleh melawat redbus.my/ms agar sentiasa mendapat maklumat terkini mengenai tambang bas, ketersediaan dan banyak lagi. Platform pembayaran di laman web redBus memastikan setiap transaksi yang dilakukan di laman web ini dilindungi.
Q: Adakah saya perlu mencetak tiket bas saya untuk menaiki bas?
A: Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF.Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.
Q: Sekiranya saya menempah tiket bas di kaunter atau di platform redBus?
A: Itu bergantung pada apa yang paling sesuai untuk anda. Anda boleh menempah tiket di kaunter tetapi anda mungkin terlambat untuk menempah kerusi di tepi tingkap yang selesa atau menghadapi risiko terlambat untuk menempah mana-mana kerusi sama sekali. Banyak orang mengakui manfaat tempahan tiket bas di platform dalam talian seperti redBus. Ia mudah, senang, dan dapat menjawab semua pertanyaan anda dengan hanya melayari laman web. Laman web ini menyediakan kemas kini secara langsung di beberapa saluran yang berbeza seperti jadual bas, tambang, tempat duduk yang tersedia, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, diskaun dan tawaran, dan banyak lagi.