• Perlukan Bantuan? No. Tol : +60-392121628
    Emel : support@redbus.my
redBus.in

SAFE & SECURE
ONLINE PAYMENTS
Johor Bahru ke Kuala Lumpur tiket bas

Buses From Johor Bahru to Kuala Lumpur

Perjalanan
Perkhidmatan
Bas Pertama
Bas Terakhir

Transnasional E-ticketing - Malaysia

17Buses
08:30
23:59

Plusliner - Malaysia

4Buses

Tiket – tiket bas dari Johor Bahru ke Kuala Lumpur

Melancongdari Johor Bahru ke Kuala Lumpur lebihmudahdenganredBus, iamenawarkanpelbagaipilihan bas dariinventorimereka yang banyakdalammembantumelancarkanpenempahan bas secaraatastalian. Tinggalkansemuakebimbanganandadanalamipengalamanperjalanan yang sempurnadari Johor Bahru ke Kuala Lumpur di Malaysia.Ikutikaedahpenempahantiket bas yang mudah, selamatdancepatdanpunyaiperjalanan yang menyeronokkan!

Pengendali – pengendali bas yang beroperasi di laluanini

Ramaipengendali – pengendali yang terkenalberulangalikdengan bas – bas merekadari Johor Bahru ke Kuala Lumpurpadasetiaphariuntukmemastikanpenumpang – penumpangmendapatkeperluanperjalanan yang lengkap. Pengendali – pengendali yang terkenalseperti Transnasional E-ticketing - Malaysia, Plusliner - Malaysia menawarkanpelbagaijenisperkhidmatan bas.

Perjalanan bas – bas dari Johor Bahru ke Kuala Lumpur

Di kawasantersebutterdapat 23 bas – bas yang beroperasidari Johor Bahru ke Kuala Lumpur secaraberkala, tawaran yang baikuntukfungsi bas – bas padawaktusiangdanmalambergantungkepadajenisdanpengendali bas.

Pengaturan masa biasanyaberbezadaripengendali bas kejenisnya, perjalananakanmengambil masa 03 jam 50minit bergantungdengankeadaantrafik ,strukturjalanrayadankeadaaniklim / cuaca di Malaysia

Belitiket – tiket bas padaharga yang terbaik di redBus

Tambang bas bermuladari Johor Bahru ke Kuala Lumpur ialahdari 34.3 MYR bergantungpadajenisdanpengendali bas.
Andakinibolehmenempahtiket – tiketsecaraatastaliandari Johor Bahru ke Kuala Lumpur di redBus.my. Rebut peluangdari masa kesemasatawaranpenempahantiket bas redBus.