Intercity Coach

Beli Intercity Coach Tiket Bas di redBus

Pilihan

Intercity Coach Laluan-laluan Bas & Waktu Perjalanan

LaluanBas PertamaBas Terakhir
Pasir Gudang ke Kangar09:3021:45TEMPAH SEKARANG
Kangar ke Alor Setar07:1520:45TEMPAH SEKARANG
Jitra ke Malacca00:0023:15TEMPAH SEKARANG
Skudai ke Jitra11:1522:10TEMPAH SEKARANG
Jitra ke Johor Jaya11:3020:45TEMPAH SEKARANG

Intercity Coach di redBus

Intercity Coach ialah salah sebuah pengendali bas terkemuka di Malaysia, mengendali lebih daripada 1127 mematuhi langkah-langkah keselamatan, menepati waktu dan memenuhi keperluan perjalanan para penumpang. Bas-bas diselenggara dengan baik dan pemandu-pemandu berpengalaman sentiasa memastikan keselamatan di jalanraya untuk penumpang. Intercity Coach ialah sebuah penyedia beberapa jenis perkhidmatan bas yang menghubungkan laluan-laluan bandar yang berberlainan.


Perkhidmatan Bas Intercity Coach

Pengendali bas ini juga mengendalikan bas-bas pada waktu malam, memberikan kemudahan perjalanan untuk semua jenis pengembara.

Diskaun sehingga 50% untuk Tiket Bas Online

Elakkan beratur panjang di terminal bas dan tempah tiket bas Intercity Coach online. Nikmati penjimatan sehingga 50% untuk tiket bas online di Malaysia dengan menggunakan kod promosi MYNEW*.

Ketahui lebih lanjut tentang tawaran menarik sedemikian - Promosi redBus

*Syarat & Syarat dikenakan!

Jenis-Jenis Bas milik Intercity Coach

Pelbagai jenis bas yang dikendalikan oleh Intercity Coach ialah:

  • Executive(2+1)
Lihat Lagi

Penempahan tiket bas Intercity Coach di redBus

redBus menawarkan pilihan tempahan tiket dalam talian untuk kebanyakan bas yang dikendalikan oleh Intercity Coach. Anda boleh log masuk ke redbus.my pada bila-bila masa dan tempah tiket bas anda dengan pilihan-pilihan pembayaran yang selesa dan elakkan masalah menunggu di kaunter tiket.

Bas Kemudahan

Reclining seatYes
Hand Sanitisers ProvidedNo
Charging PointYes
Reading LightYes
WIFIYes
ToiletNo
BlanketsNo
Water BottleYes
SnacksNo
NewspaperNo

Soalan Lazim

Bagaimana saya boleh menempah tiket bas Intercity Coach?
Anda boleh melawat kaunter tiket Intercity Coach yang terletak di terminal bas terdekat atau anda boleh layari laman web rasmi Intercity Coach untuk menempah tiket anda. Penyelesaian tempahan yang lebih mudah juga telah disediakan oleh redBus, Malaysia. Laman web mesra pengguna ini menawarkan cara yang lebih mudah untuk menempah tiket bas anda secara dalam talian.
Berapakah harga tiket bas pada kos bas Intercity Coach?
Tambang tiket adalah berbeza bergantung kepada tempat mengambil dan menurunkan penumpang. Anda boleh melawat redbus.my/ms agar sentiasa mendapat maklumat terkini mengenai tambang bas, ketersediaan dan banyak lagi. Platform pembayaran di laman web redBus memastikan setiap transaksi yang dilakukan di laman web ini dilindungi.
Adakah saya perlu mencetak tiket bas saya untuk menaiki bas?
Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF.Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.
Sekiranya saya menempah tiket bas di kaunter atau di platform redBus?
Itu bergantung pada apa yang paling sesuai untuk anda. Anda boleh menempah tiket di kaunter tetapi anda mungkin terlambat untuk menempah kerusi di tepi tingkap yang selesa atau menghadapi risiko terlambat untuk menempah mana-mana kerusi sama sekali. Banyak orang mengakui manfaat tempahan tiket bas di platform dalam talian seperti redBus. Ia mudah, senang, dan dapat menjawab semua pertanyaan anda dengan hanya melayari laman web. Laman web ini menyediakan kemas kini secara langsung di beberapa saluran yang berbeza seperti jadual bas, tambang, tempat duduk yang tersedia, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, diskaun dan tawaran, dan banyak lagi.
Adakah terdapat potongan harga yang ditawarkan oleh Intercity Coach?
Ya. Pelanggan boleh mendapat potongan harga sehingga 20% apabila mereka menempah tiket bas online dengan redBus, Malaysia.
Adakah ini tawaran terbaik yang diberikan oleh Intercity Coach di platform redBus?
Ya, tawaran ini tersedia secara eksklusif di platform redBus dan melebihi semua tawaran berasaskan kupon lain yang boleh anda gunakan di laman web ini.