LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd

Carian LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd Tiket Bas

Pilihan

LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd Imej Bas

LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd Laluan-laluan Bas & Waktu Perjalanan

LaluanBas PertamaBas Terakhir
Pasir gudang ke Kuala Lumpur07:1523:59TEMPAH SEKARANG
Kuantan ke Klang00:3022:15TEMPAH SEKARANG
Kuala Lumpur ke Johor bahru00:3023:59TEMPAH SEKARANG
Kuantan ke Johor bahru01:0023:59TEMPAH SEKARANG
Kuala Lumpur ke Pasir gudang00:3023:59TEMPAH SEKARANG

LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd di redBus

LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd ialah salah sebuah pengendali bas terkemuka di Malaysia, mengendali lebih daripada 336 mematuhi langkah-langkah keselamatan, menepati waktu dan memenuhi keperluan perjalanan para penumpang. Bas-bas diselenggara dengan baik dan pemandu-pemandu berpengalaman sentiasa memastikan keselamatan di jalanraya untuk penumpang. LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd ialah sebuah penyedia beberapa jenis perkhidmatan bas yang menghubungkan laluan-laluan bandar yang berberlainan.


Perkhidmatan Bas LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd

Pengendali bas ini juga mengendalikan bas-bas pada waktu malam, memberikan kemudahan perjalanan untuk semua jenis pengembara.

LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd Tawaran

Memesan tiket bas LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd online di redBus hadir dengan banyak faedah. Penumpang boleh mendapat potongan harga yang menarik semasa menempah tiket bas LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd. Pelanggan kini dapat potongan harga hingga 20% untuk tiket bas [BO_Name] mereka dan menikmati perjalanan bas yang selesa dan sangat berpatutan. Juga, pastikan perjalanan anda dengan harga nominal semasa menyelesaikan pembayaran!

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers 

Jenis-Jenis Bas milik LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd

Pelbagai jenis bas yang dikendalikan oleh LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd ialah:

  • Executive(2+1)
  • SVIP
Lihat Lagi

Penempahan tiket bas LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd di redBus

redBus menawarkan pilihan tempahan tiket dalam talian untuk kebanyakan bas yang dikendalikan oleh LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd. Anda boleh log masuk ke redbus.my pada bila-bila masa dan tempah tiket bas anda dengan pilihan-pilihan pembayaran yang selesa dan elakkan masalah menunggu di kaunter tiket.

Bas Kemudahan

Reclining seatNo
Hand Sanitisers ProvidedNo
Charging PointNo
Reading LightNo
WIFIYes
ToiletNo
BlanketsNo
Water BottleNo
SnacksNo
NewspaperNo

Soalan Lazim

Q: Bagaimana saya boleh menempah tiket bas LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd?
A: Anda boleh melawat kaunter tiket LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd yang terletak di terminal bas terdekat atau anda boleh layari laman web rasmi LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd untuk menempah tiket anda. Penyelesaian tempahan yang lebih mudah juga telah disediakan oleh redBus, Malaysia. Laman web mesra pengguna ini menawarkan cara yang lebih mudah untuk menempah tiket bas anda secara dalam talian.
Q: Berapakah harga tiket bas pada kos bas LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd?
A: Tambang tiket adalah berbeza bergantung kepada tempat mengambil dan menurunkan penumpang. Anda boleh melawat redbus.my/ms agar sentiasa mendapat maklumat terkini mengenai tambang bas, ketersediaan dan banyak lagi. Platform pembayaran di laman web redBus memastikan setiap transaksi yang dilakukan di laman web ini dilindungi.
Q: Adakah saya perlu mencetak tiket bas saya untuk menaiki bas?
A: Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF.Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.
Q: Sekiranya saya menempah tiket bas di kaunter atau di platform redBus?
A: Itu bergantung pada apa yang paling sesuai untuk anda. Anda boleh menempah tiket di kaunter tetapi anda mungkin terlambat untuk menempah kerusi di tepi tingkap yang selesa atau menghadapi risiko terlambat untuk menempah mana-mana kerusi sama sekali. Banyak orang mengakui manfaat tempahan tiket bas di platform dalam talian seperti redBus. Ia mudah, senang, dan dapat menjawab semua pertanyaan anda dengan hanya melayari laman web. Laman web ini menyediakan kemas kini secara langsung di beberapa saluran yang berbeza seperti jadual bas, tambang, tempat duduk yang tersedia, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, diskaun dan tawaran, dan banyak lagi.
Q: Adakah terdapat potongan harga yang ditawarkan oleh LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd?
A: Ya. Pelanggan boleh mendapat potongan harga sehingga 20% apabila mereka menempah tiket bas online dengan redBus, Malaysia.
Q: Adakah ini tawaran terbaik yang diberikan oleh LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd di platform redBus?
A: Ya, tawaran ini tersedia secara eksklusif di platform redBus dan melebihi semua tawaran berasaskan kupon lain yang boleh anda gunakan di laman web ini.