Temerloh KL Ekspres Sdn Bhd

Beli Temerloh KL Ekspres Sdn Bhd Tiket Bas di redBus

Mitra Pemesanan Resmi
Jaminan Harga Terendah
Pilih Tempat Duduk Sesuai Keinginan Anda

Official Temerloh KL Ekspres Sdn Bhd Booking partner

24*7 customer service(Call & Chat)

24*7 customer service(Call & Chat)

<strong>36 Mn+</strong> users trust us

36 Mn+ users trust us

Assured seat of your choice

Assured seat of your choice

<strong>2,00,000+</strong> bookings per day<br>World's largest online bus ticket booking platform

2,00,000+ bookings per day
World's largest online bus ticket booking platform

<strong>Secured and Verified payment options</strong>

Secured and Verified payment options

mastercard, visa, boost, touchngo, Grabpay

Table of Content

Temerloh KL Ekspres Sdn Bhd Laluan-laluan Bas & Waktu Perjalanan

1
2

Temerloh KL Ekspres Sdn Bhd di redBus

Temerloh KL Express adalah pilihan utama anda untuk perjalanan bas yang berpatutan dan boleh dipercayai jika anda pergi dan balik dari KLIA2. Temerloh KL Express telah mengukuhkan dirinya sebagai nama yang boleh dipercayai dalam industri, menawarkan pelbagai laluan merentasi pelbagai bandar. Dari koc kelas ekonomi (2+2) hingga ke koc kelas eksekutif (2+1), mereka juga menawarkan banyak pilihan mengikut citarasa dan bajet anda. Anda boleh berehat dan menikmati pemandangan yang cantik ketika dalam perjalanan anda ke destinasi dengan bas Temerloh KL Express.

Dengan harga tiket bas yang kompetitif, Temerloh KL Express berusaha untuk menjadikan perjalanan anda lebih jimat dan dalam masa yang sama, selesa dan menyenangkan.


Kenapa Pilih Perkhidmatan Bas Temerloh KL Express?

 • Pengalaman dan Kebolehpercayaan: Dengan pengalaman yang bertahun lamanya dalam industri, Pengendali Bas Temerloh KL Express telah mendapat reputasi yang kukuh untuk menyediakan perkhidmatan yang cepat dan boleh dipercayai. Mereka memahami akan kepentingan masa berlepas dan ketibaan, memastikan yang anda sentiasa sampai ke destinasi anda tepat pada waktunya.
 • Bas Diselenggarakan dengan Baik: Temerloh KL Express bangga dengan bas mereka yang diselenggara dengan baik.
 • Langkah Keselamatan: Keselamatan anda adalah keutamaan bagi Temerloh KL Express, dimana kesemua kenderaan mengikut peraturan yang ditetapkan oleh SPAD. Sekiranya berlaku kerosakan, bas sandaran akan dihantar dengan segera untuk meminimumkan gangguan pada rancangan perjalanan anda.
 • Keselesaan: Temerloh KL Express memahami akan kepentingan keselesaan sepanjang perjalanan. Ruangan pemandu direka dengan teliti, membolehkan pemandu untuk berada dalam kedudukan optimum untuk penglihatan dan postur yang lebih baik. Bas mereka hampir mempunyai ruangan kaki lebih sebanyak 30% berbanding bas standard.
 • Kemudahan: Untuk menjadikan tempahan tiket bas lebih mudah untuk anda, Temerloh KL Express telah bekerjasama dengan redBus. Anda boleh menempah tiket bas online Temerloh KL Express dengan redBus dan gunakan pulangan tunai dan tawaran diskaun. Sebaik sahaja anda berada di dalam bas, untuk menjaga keselesaan anda, bas Temerloh Express mempunyai staf yang mesra dan berbahasa Inggeris untuk membantu anda sepanjang perjalanan.

Kemudahan yang Ditawarkan oleh Bas Temerloh KL Express

Bas Temerloh KL Express mempunyai pelbagai kemudahan untuk meningkatkan lagi pengalaman perjalanan anda. Terdapat beberapa ciri-ciri yang anda boleh jangkakan:

 • Tempat duduk selesa
 • Ruangan kaki yang luas
 • Tempat letak tangan boleh tanggal
 • Pemantauan GPS
 • Penghawa dingin
 • Bas sandaran sekiranya kenderaan rosak
 • Pemandu berpengalaman

Laluan Popular yang Dilalui oleh Temerloh KL Express

Pengendali Bas Temerloh KL Express meliputi pelbagai laluan popular di seluruh Malaysia seperti -

Rangkaian luas mereka memastikan anda boleh sampai ke destinasi yang anda inginkan dengan mudah. Anda juga boleh menyemak jadual bas Temerloh KL Express Sdn Bhd anda apabila anda menempah dalam talian.

Anda boleh menempah tiket bas Temerloh KL Express melalui redBus pada kadar harga yang berpatutan untuk perjalanan yang selesa dan menyenangkan. Tempah tiket bas anda hari ini dan rasai pengalaman yang penuh keselesaan dan kualiti perjalanan dengan Temerloh KL Express ke dan dari bandar-bandar seperti Kuala Lumpur, Kluang, dan Ayer Hitam.


Alamat Temerloh KL Express

Temerloh KL Ekspress Sdn Bhd

Kuala Lumpur - 000000

03-62501035

Isu berkaitan e-Tiket & e-Pembayaran

Telefon - 080-46333629

Temerloh KL Ekspres Sdn Bhd ialah salah sebuah pengendali bas terkemuka di Malaysia, mengendali lebih daripada 72 mematuhi langkah-langkah keselamatan, menepati waktu dan memenuhi keperluan perjalanan para penumpang. Bas-bas diselenggara dengan baik dan pemandu-pemandu berpengalaman sentiasa memastikan keselamatan di jalanraya untuk penumpang. Temerloh KL Ekspres Sdn Bhd ialah sebuah penyedia beberapa jenis perkhidmatan bas yang menghubungkan laluan-laluan bandar yang berberlainan.

Jenis-Jenis Bas milik Temerloh KL Ekspres Sdn Bhd

Pelbagai jenis bas yang dikendalikan oleh Temerloh KL Ekspres Sdn Bhd ialah:

 • Executive (2+2)
Lihat Lagi

Buka Tawaran redDeals yang Tak Tertandingan untuk Tiket Bas Temerloh KL Ekspres Sdn Bhd

Tempah tiket bas Temerloh KL Ekspres Sdn Bhd online di redBus, Malaysia dan rebut redDeals yang hebat. Pilih dari 103 tawaran pada 4575 laluan dan nikmati diskaun sehingga 25% untuk perjalanan anda dalam tempoh terhad!

Dapatkan Promo eksklusif langka ini! Potongan langsung 20%

103 Promo47 Operator4575 Rute

Nikmati Tempahan Bas Temerloh KL Ekspres Sdn Bhd Online di redBus

Temerloh KL Ekspres Sdn Bhd. dikenali kerana memberikan kemudahan perjalanan kepada ramai penumpang. Alami kemudahan utama apabila membuat tempahan bas online tiket untuk perjalanan anda. Elakkan kesulitan mengunjungi terminal bas dengan menempah tiket bas Temerloh KL Ekspres Sdn Bhd anda online di redBus dan jimat lebih dengan redDeals.

Bas Kemudahan

Safety belt

M-ticket

Gps tracking system

CCTV

Charging Point

Luggage

USB port for charger

Emergency exit

Reclining seat

Air conditioning

Soalan Lazim

Bagaimana saya boleh menempah tiket bas Temerloh KL Ekspres Sdn Bhd?
Anda boleh melawat kaunter tiket Temerloh KL Ekspres Sdn Bhd yang terletak di terminal bas terdekat atau anda boleh layari laman web rasmi Temerloh KL Ekspres Sdn Bhd untuk menempah tiket anda. Penyelesaian tempahan yang lebih mudah juga telah disediakan oleh redBus, Malaysia. Laman web mesra pengguna ini menawarkan cara yang lebih mudah untuk menempah tiket bas anda secara dalam talian.
Berapakah harga tiket bas pada kos bas Temerloh KL Ekspres Sdn Bhd?
Tambang tiket adalah berbeza bergantung kepada tempat mengambil dan menurunkan penumpang. Anda boleh melawat redbus.my/ms agar sentiasa mendapat maklumat terkini mengenai tambang bas, ketersediaan dan banyak lagi. Platform pembayaran di laman web redBus memastikan setiap transaksi yang dilakukan di laman web ini dilindungi.
Adakah saya perlu mencetak tiket bas saya untuk menaiki bas?
Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF.Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.
Sekiranya saya menempah tiket bas di kaunter atau di platform redBus?
Itu bergantung pada apa yang paling sesuai untuk anda. Anda boleh menempah tiket di kaunter tetapi anda mungkin terlambat untuk menempah kerusi di tepi tingkap yang selesa atau menghadapi risiko terlambat untuk menempah mana-mana kerusi sama sekali. Banyak orang mengakui manfaat tempahan tiket bas di platform dalam talian seperti redBus. Ia mudah, senang, dan dapat menjawab semua pertanyaan anda dengan hanya melayari laman web. Laman web ini menyediakan kemas kini secara langsung di beberapa saluran yang berbeza seperti jadual bas, tambang, tempat duduk yang tersedia, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, diskaun dan tawaran, dan banyak lagi.
Adakah terdapat potongan harga yang ditawarkan oleh Temerloh KL Ekspres Sdn Bhd?
Ya. Pelanggan boleh mendapat potongan harga sehingga 20% apabila mereka menempah tiket bas online dengan redBus, Malaysia.
Adakah ini tawaran terbaik yang diberikan oleh Temerloh KL Ekspres Sdn Bhd di platform redBus?
Ya, tawaran ini tersedia secara eksklusif di platform redBus dan melebihi semua tawaran berasaskan kupon lain yang boleh anda gunakan di laman web ini.