Naza Express

Beli Naza Express Tiket Bas di redBus

Pilihan

Naza Express Laluan-laluan Bas & Waktu Perjalanan

LaluanBas PertamaBas Terakhir
Tumpat ke Nilai08:0021:00TEMPAH SEKARANG
Panchor ke Bentong08:0521:05TEMPAH SEKARANG
Tumpat ke Kuala Lipis20:0020:00TEMPAH SEKARANG
Tumpat ke Seremban08:0021:00TEMPAH SEKARANG
Shah Alam ke Tumpat08:3021:00TEMPAH SEKARANG

Naza Express di redBus

Tentang Naza Express

Perkhidmatan Bas Ekspres Naza ialah perkhidmatan pengangkutan yang boleh dipercayai, selamat dan selesa untuk pelancong di Malaysia. Armada bas diselenggara dengan baik dan berhawa dingin serta menawarkan pengalaman perjalanan yang unggul. Perkhidmatan Bas Ekspres Naza kini menjalankan laluan dari Kuala Lumpur ke Johor Bahru, Mersing, Kuantan, Ipoh, dan destinasi utama lain di Semenanjung Malaysia. Naza Express masuk Kota Bharu, Kelantan, ialah p engendali bas terkemuka yang melayani ramai pelancong di dalam dan sekitar Malaysia. Mereka menyediakan perjalanan bas yang kerap untuk memenuhi jadual perjalanan setiap pelanggan.

Syarikat berbangga dengan standard perkhidmatan pelanggannya yang berkualiti tinggi. Semua bas mempunyai sistem audio yang membolehkan penumpang mendengar muzik semasa perjalanan mereka. Pada masa yang sama, ciri keselamatan seperti kamera CCTV telah dipasang di dalam koc supaya pelanggan berasa selamat apabila melakukan perjalanan dengan perkhidmatan bas dalam talian Naza Express.

Perkhidmatan Bas Ekspres Naza juga menawarkan tawaran pakej dan diskaun untuk tempahan berkumpulan. Harga tiket adalah sangat berpatutan, menjadikannya pilihan yang berpatutan untuk pengembara bajet. Selain itu, pelanggan boleh menempah tiket secara dalam talian atau membelinya di kaunter syarikat yang terletak di bandar-bandar utama.

Dengan menempah Tiket Bas dalam talian daripada redBus, pelancong boleh yakin bahawa rancangan perjalanan mereka akan dijaga dalam persekitaran yang selamat dan selesa. Jadi, jika anda mencari pengalaman mengembara yang terbaik, tempah tiket anda dengan Perkhidmatan Bas Ekspres Naza dan bersiap sedia untuk menerokai keajaiban Kota Bharu dan Kelantan!

Dengan komitmennya untuk menyediakan perkhidmatan pelanggan yang unggul, piawaian berkualiti tinggi, harga tiket yang berpatutan dan koc yang mewah, perkhidmatan Bas Ekspres Naza adalah pilihan yang tepat untuk perjalanan yang bebas tekanan dan selesa.

Perkhidmatan Bas Ekspres Naza

Perkhidmatan Bas Ekspres Naza mempunyai armada yang menampilkan bas ekspres dua dek 48 tempat duduk.

Syarikat itu juga mengendalikan pusat panggilan dan sistem tempahan dalam talian untuk menyediakan pelanggan dengan akses mudah kepada perkhidmatannya. Selain itu, Jadual Bas Ekspres Naza menawarkan pelbagai perkhidmatan nilai tambah, seperti penyaman udara pada semua bas. Dengan komitmennya untuk menyediakan perkhidmatan yang berkualiti, perkhidmatan bas Ekspres Naza telah menjadi pilihan pilihan ramai penumpang di Malaysia.

Kemudahan yang Ditawarkan oleh Bas Ekspres Naza

Bas Ekspres Naza menawarkan pelbagai kemudahan seperti tempahan tiket bas dalam talian untuk menjadikan perjalanan bas anda lebih selesa dan menyeronokkan. Semua bas dilengkapi dengan penghawa dingin dan tempat duduk berbaring, dan banyak ruang kaki. Dengan Bas Ekspres Naza, anda boleh duduk, berehat dan menikmati perjalanan. Sistem tempahan tiket bas dalam talian membolehkan anda membeli tiket anda dari mana-mana dan pada bila-bila masa.

Laluan Popular yang diliputi oleh Naza Express

Naza Express menyediakan perjalanan yang mudah dan menyediakan laluan dari Kelantan ke negeri-negeri pusat lain di Malaysia. Salah satu destinasi penting yang diliputi ialah Naza Express Kota Bharu dari Putrajaya serta Kuala Lumpur. Beberapa la luan tempatan popular lain yang disediakan oleh Naza Express ialah:

Terminal Bas Popular

  • Terminal Bas Larkin, Johor Bahru
  • Pudu Raya Bus Terminal, Kuala Lumpur
  • Terminal Bas Kota Bharu
  • Hab Pengangkutan Bersepadu Pusat (KTIH) Kuantan, Pahang
  • Terminal Bas Bersepadu Selatan (TBS) , Kuala Lumpur.

Alamat Pejabat

Lot 934, Kgs. Tapang Pauh Panji,

Jalan Hospital,

15200 Kota Bharu,

Kelantan

No Tel: +6019-9158 899 / +609-7653 842

Perkhidmatan Bas Naza Express

Pengendali bas ini juga mengendalikan bas-bas pada waktu malam, memberikan kemudahan perjalanan untuk semua jenis pengembara.

Diskaun sehingga 50% untuk Tiket Bas Online

Elakkan beratur panjang di terminal bas dan tempah tiket bas Naza Express online. Nikmati penjimatan sehingga 50% untuk tiket bas online di Malaysia dengan menggunakan kod promosi MYNEW*.

Ketahui lebih lanjut tentang tawaran menarik sedemikian - Promosi redBus

*Syarat & Syarat dikenakan!

Jenis-Jenis Bas milik Naza Express

Pelbagai jenis bas yang dikendalikan oleh Naza Express ialah:

  • Double Deck(2+1)
  • Executive (2+2)
Lihat Lagi

Penempahan tiket bas Naza Express di redBus

redBus menawarkan pilihan tempahan tiket dalam talian untuk kebanyakan bas yang dikendalikan oleh Naza Express. Anda boleh log masuk ke redbus.my pada bila-bila masa dan tempah tiket bas anda dengan pilihan-pilihan pembayaran yang selesa dan elakkan masalah menunggu di kaunter tiket.

Bas Kemudahan

Reclining seatYes
Hand Sanitisers ProvidedNo
Charging PointYes
Reading LightYes
WIFIYes
ToiletNo
BlanketsNo
Water BottleNo
SnacksNo
NewspaperNo

Soalan Lazim

Bagaimana saya boleh menempah tiket bas Naza Express?
Anda boleh melawat kaunter tiket Naza Express yang terletak di terminal bas terdekat atau anda boleh layari laman web rasmi Naza Express untuk menempah tiket anda. Penyelesaian tempahan yang lebih mudah juga telah disediakan oleh redBus, Malaysia. Laman web mesra pengguna ini menawarkan cara yang lebih mudah untuk menempah tiket bas anda secara dalam talian.
Berapakah harga tiket bas pada kos bas Naza Express?
Tambang tiket adalah berbeza bergantung kepada tempat mengambil dan menurunkan penumpang. Anda boleh melawat redbus.my/ms agar sentiasa mendapat maklumat terkini mengenai tambang bas, ketersediaan dan banyak lagi. Platform pembayaran di laman web redBus memastikan setiap transaksi yang dilakukan di laman web ini dilindungi.
Adakah saya perlu mencetak tiket bas saya untuk menaiki bas?
Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF.Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.
Sekiranya saya menempah tiket bas di kaunter atau di platform redBus?
Itu bergantung pada apa yang paling sesuai untuk anda. Anda boleh menempah tiket di kaunter tetapi anda mungkin terlambat untuk menempah kerusi di tepi tingkap yang selesa atau menghadapi risiko terlambat untuk menempah mana-mana kerusi sama sekali. Banyak orang mengakui manfaat tempahan tiket bas di platform dalam talian seperti redBus. Ia mudah, senang, dan dapat menjawab semua pertanyaan anda dengan hanya melayari laman web. Laman web ini menyediakan kemas kini secara langsung di beberapa saluran yang berbeza seperti jadual bas, tambang, tempat duduk yang tersedia, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, diskaun dan tawaran, dan banyak lagi.
Adakah terdapat potongan harga yang ditawarkan oleh Naza Express?
Ya. Pelanggan boleh mendapat potongan harga sehingga 20% apabila mereka menempah tiket bas online dengan redBus, Malaysia.
Adakah ini tawaran terbaik yang diberikan oleh Naza Express di platform redBus?
Ya, tawaran ini tersedia secara eksklusif di platform redBus dan melebihi semua tawaran berasaskan kupon lain yang boleh anda gunakan di laman web ini.