Bas Berjaya times square

Cari Berjaya times square Tiket Bas

(Pilihan)
PENGENDALI BAS TERBAIK
  • StarMart Express
  • The One Travel & Tours
  • Transtar Travel
  • LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd
  • KKKL Travel & Tours Pte Ltd

Bas Daripada Berjaya times square

LaluanBilangan BasTambang bermula dari (MYR)
Berjaya times square ke Singapore10916.50HARGA PANDANGAN
Berjaya times square ke Golden mile tower3720.00HARGA PANDANGAN
Berjaya times square ke Boon lay3516.50HARGA PANDANGAN
Berjaya times square ke The Plaza Beach Road726.50HARGA PANDANGAN
Berjaya times square ke Woodlands Checkpoint551.50HARGA PANDANGAN

Bss Kepada Berjaya times square

LaluanBilangan BasTambang bermula dari (MYR)
Singapore ke Berjaya times square15515.00HARGA PANDANGAN
Golden mile tower ke Berjaya times square5620.00HARGA PANDANGAN
Boon lay ke Berjaya times square3020.00HARGA PANDANGAN
City Plaza ke Berjaya times square1915.00HARGA PANDANGAN
Golden Mile Complex ke Berjaya times square1421.50HARGA PANDANGAN

Kenapa memilih untuk menempah tiket dengan redBus?

Setiap pelanggan kami layak untuk menerima kesemua tawaran aktif dan rebat tunai. Mereka dapat menikmati perjalanan bas pada harga mampu milik. T&C*. Prosedur tempahan bas kami yang senang, cepat dan selamat akan memberi pengalaman belian yang mudah. Kami sarankan anda membuat tempahan tiket awal (tidak wajib) dan mendapat potongan yang menarik.

Berjaya times square Menempah Tiket Secara Dalam Talian

Bas yang membawa penumpang di Berjaya times square boleh dijadikan pilihan perjalanan oleh ramai orang. Menempah tiket Berjaya times square dalam talian adalah mudah, cepat dan boleh ditempah dengan selamat di redbus.my

Kenapa memilih untuk menempah tiket dengan redBus?

Setiap pelanggan kami layak untuk menerima kesemua tawaran aktif dan rebat tunai. Mereka dapat menikmati perjalanan bas pada harga mampu milik. T&C*. Prosedur tempahan bas kami yang senang, cepat dan selamat akan memberi pengalaman belian yang mudah. Kami sarankan anda membuat tempahan tiket awal (tidak wajib) dan mendapat potongan yang menarik.

Tawaran dalam Tiket Bas Berjaya times square

Penumpang yang ingin melakukan perjalanan ke dan dari Berjaya times square boleh mendapat diskaun sehingga 20% untuk tiket bas Berjaya times square online. redBus membawakan pengalaman tiket bas yang luar biasa dengan potongan harga dan tawaran yang besar. Pilih mana-mana bas yang ada ke dan dari Berjaya times square dan jimat besar semasa membuat tempahan tiket bas. Perjalanan bas yang berpatutan di sekitar Berjaya times square bukan lagi mimpi!

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers 

Imej Teratas

Soalan Lazim

Q: Bagaimana saya boleh membeli tiket ke Berjaya times square?
A: Anda boleh membeli tiket bas ke dan dari Berjaya times square atau ke mana-mana destinasi pilihan anda di Malaysia dengan hanya melawati laman web rasmi redBus iaitu redbus.my/ms
Q: Adakah saya perlu menempah tiket bas di kaunter atau di platform redBus?
A: Terdapat 2 cara untuk anda membeli tiket bas di seluruh negara. Anda boleh pergi terus pergi ke kaunter terminal pilihan anda, beratur di kaunter pengendali bas destinasi yang anda ingin lawati, beratur, pilih tempat duduk dan tempah tiket anda. Atau anda juga boleh lawati laman web redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit dan itu semua dilakukan dari keselesaan rumah atau pejabat anda.
Q: Apa yang berlaku jika bas tidak memulakan perjalanan pada masa yang ditetapkan di dalam tiket dan / atau dibatalkan?
A: Untuk setiap masalah logistik serta penyelesaiannya, ianya perlulah dirujuk secara langsung di kaunter pengendali bas.
Q: Bolehkah saya membuat pilihan terminal menaiki dan menuruni bas melalui redBus?
A: Sudah tentu anda boleh! Cari terminal pilihan anda di bahagian pengambilan penumpang dan destinasi, kemudian pilih tarikh perjalanan anda serta klik butang carian. redBus akan menunjukkan senarai operator bas yang dijadualkan ke destinasi anda serta jadual mereka.
Q: Bagaimanakah saya menghubungi jabatan perkhidmatan pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan bantuan mengenai pembelian anda atau anda mempunyai sebarang soalan mengenai pengendali atau laluan bas tertentu, anda boleh menghubungi bahagian khidmat pelanggan redBus di Malaysia dengan mendail +60330992524 atau dengan menghantar e-mel ke support@redbus.my
Q: Perlukah saya membawa tiket bas bercetak ke Berjaya times square?
A: Anda tidak perlu membawa tiket bas yang dicetak, tetapi anda mesti membawa e-tiket yang kami hantar ke e-mel anda sebaik pembelian selesai. Di terminal, bawa dan tunjukkan di kaunter syarikat bas anda, dan mereka akan memberikan tiket yang perlu anda gunakan apabila ingin menaiki bas.