• Perlukan Bantuan? No. Tol : +60-392121628
    Emel : support@redbus.my
redBus.in

SAFE & SECURE
ONLINE PAYMENTS
Penang ke Alor setar tiket bas

Buses From Penang to Alor setar

Perjalanan
Perkhidmatan
Bas Pertama
Bas Terakhir

Plusliner - Malaysia

4Buses

Perak Transit

2Buses
10:15
18:45

Tiket – tiket bas dari Penang ke Alor setar

Melancongdari Penang ke Alor setar lebihmudahdenganredBus, iamenawarkanpelbagaipilihan bas dariinventorimereka yang banyakdalammembantumelancarkanpenempahan bas secaraatastalian. Tinggalkansemuakebimbanganandadanalamipengalamanperjalanan yang sempurnadari Penang ke Alor setar di Malaysia.Ikutikaedahpenempahantiket bas yang mudah, selamatdancepatdanpunyaiperjalanan yang menyeronokkan!

Pengendali – pengendali bas yang beroperasi di laluanini

Ramaipengendali – pengendali yang terkenalberulangalikdengan bas – bas merekadari Penang ke Alor setarpadasetiaphariuntukmemastikanpenumpang – penumpangmendapatkeperluanperjalanan yang lengkap. Pengendali – pengendali yang terkenalseperti Plusliner - Malaysia, Perak Transit menawarkanpelbagaijenisperkhidmatan bas.

Perjalanan bas – bas dari Penang ke Alor setar

Di kawasantersebutterdapat 11 bas – bas yang beroperasidari Penang ke Alor setar secaraberkala, tawaran yang baikuntukfungsi bas – bas padawaktusiangdanmalambergantungkepadajenisdanpengendali bas.

Pengaturan masa biasanyaberbezadaripengendali bas kejenisnya, perjalananakanmengambil masa 01 jam 45minit bergantungdengankeadaantrafik ,strukturjalanrayadankeadaaniklim / cuaca di Malaysia

Belitiket – tiket bas padaharga yang terbaik di redBus

Tambang bas bermuladari Penang ke Alor setar ialahdari 8.7 MYR bergantungpadajenisdanpengendali bas.
Andakinibolehmenempahtiket – tiketsecaraatastaliandari Penang ke Alor setar di redBus.my. Rebut peluangdari masa kesemasatawaranpenempahantiket bas redBus.