Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Temerloh ke Kuantan

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
1 hour 41 mins
Temerloh
Kuantan
112
MYR 10.70

Jarak dengan Bas Temerloh ke Kuantan

Bas Terawal
:
01:45
Bas Terakhir
:
23:00
Jarak
:
141 km

Jadual Bas dan Harga Temerloh ke Kuantan

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd 10:00 20:30 0 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Maraliner 05:15 23:00 0 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
TransMalaya Ekspres 09:00 22:00 0 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Asia Express 12:00 12:00 0 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Res2 Express 01:45 14:00 0 jam 0 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Temerloh ke Kuantan di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Temerloh hingga Kuantan adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Temerloh ke Kuantan?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Temerloh hingga Kuantan semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Temerloh ke Kuantan?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.


Bas Temerloh ke Kuantan

Perjalanan dengan bas dari Temerloh untuk Kuantan yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Temerloh untuk Kuantan.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd
 • operator-logo
  Maraliner
 • operator-logo
  TransMalaya Ekspres
 • operator-logo
  Asia Express
 • operator-logo
  Res2 Express
 • operator-logo
  Transnasional
 • operator-logo
  Airport Express

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Temerloh ke Kuantan di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Temerloh ke Kuantan secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/temerloh-to-kuantan

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/temerloh-a-kuantan

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Temerloh ke Kuantan di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡