Bas JB Larkin Bus Terminal

Cari JB Larkin Bus Terminal Tiket Bas

(Pilihan)
PENGENDALI BAS TERBAIK
  • YOYO Express
  • Maraliner
  • SP BUMI
  • TransMalaya Ekspres
  • Orkid Express

Bas Daripada JB Larkin Bus Terminal

LaluanBilangan BasTambang bermula dari (MYR)
JB Larkin Bus Terminal ke Tbs (terminal bersepadu selatan)18330.00HARGA PANDANGAN
JB Larkin Bus Terminal ke Kuala Lumpur18330.00HARGA PANDANGAN
JB Larkin Bus Terminal ke Kluang Bus Terminal6610.80HARGA PANDANGAN
JB Larkin Bus Terminal ke Kluang6610.80HARGA PANDANGAN
JB Larkin Bus Terminal ke Melaka sentral5115.00HARGA PANDANGAN

Bss Kepada JB Larkin Bus Terminal

LaluanBilangan BasTambang bermula dari (MYR)
Kuala Lumpur ke JB Larkin Bus Terminal17032.00HARGA PANDANGAN
Tbs (terminal bersepadu selatan) ke JB Larkin Bus Terminal16532.00HARGA PANDANGAN
Batu pahat ke JB Larkin Bus Terminal15011.00HARGA PANDANGAN
Malacca ke JB Larkin Bus Terminal7018.00HARGA PANDANGAN
Kluang ke JB Larkin Bus Terminal6510.00HARGA PANDANGAN

Kenapa memilih untuk menempah tiket dengan redBus?

Setiap pelanggan kami layak untuk menerima kesemua tawaran aktif dan rebat tunai. Mereka dapat menikmati perjalanan bas pada harga mampu milik. T&C*. Prosedur tempahan bas kami yang senang, cepat dan selamat akan memberi pengalaman belian yang mudah. Kami sarankan anda membuat tempahan tiket awal (tidak wajib) dan mendapat potongan yang menarik.

JB Larkin Bus Terminal Menempah Tiket Secara Dalam Talian

Bas yang membawa penumpang di JB Larkin Bus Terminal boleh dijadikan pilihan perjalanan oleh ramai orang. Menempah tiket JB Larkin Bus Terminal dalam talian adalah mudah, cepat dan boleh ditempah dengan selamat di redbus.my

Syarikat Bas Popular di JB Larkin Bus Terminal Terminal Bas

Terdapat beberapa syarikat yang beroperasi di JB Larkin Bus Terminal. Kesemua syarikat bas yang disenaraikan ini membuatkan perjalanan bas yang di dalam bandar menjadi selesa. Beberapa syarikat bas popular di JB Larkin Bus Terminal adalah:

Lihat Lagi

Kenapa memilih untuk menempah tiket dengan redBus?

Setiap pelanggan kami layak untuk menerima kesemua tawaran aktif dan rebat tunai. Mereka dapat menikmati perjalanan bas pada harga mampu milik. T&C*. Prosedur tempahan bas kami yang senang, cepat dan selamat akan memberi pengalaman belian yang mudah. Kami sarankan anda membuat tempahan tiket awal (tidak wajib) dan mendapat potongan yang menarik.

Imej Teratas

Soalan Lazim

Q-1). Bagaimana saya boleh membeli tiket ke JB Larkin Bus Terminal?
A: Anda boleh membeli tiket bas ke dan dari JB Larkin Bus Terminal atau ke mana-mana destinasi pilihan anda di Malaysia dengan hanya melawati laman web rasmi redBus iaitu redbus.my/ms
Q-2). Adakah saya perlu menempah tiket bas di kaunter atau di platform redBus?
A: Terdapat 2 cara untuk anda membeli tiket bas di seluruh negara. Anda boleh pergi terus pergi ke kaunter terminal pilihan anda, beratur di kaunter pengendali bas destinasi yang anda ingin lawati, beratur, pilih tempat duduk dan tempah tiket anda. Atau anda juga boleh lawati laman web redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit dan itu semua dilakukan dari keselesaan rumah atau pejabat anda.
Q-3). Bolehkah saya membuat pilihan terminal menaiki dan menuruni bas melalui redBus?
A: Sudah tentu anda boleh! Cari terminal pilihan anda di bahagian pengambilan penumpang dan destinasi, kemudian pilih tarikh perjalanan anda serta klik butang carian. redBus akan menunjukkan senarai operator bas yang dijadualkan ke destinasi anda serta jadual mereka.
Q-4). Perlukah saya membawa tiket bas bercetak ke JB Larkin Bus Terminal?
A: Anda tidak perlu membawa tiket bas yang dicetak, tetapi anda mesti membawa e-tiket yang kami hantar ke e-mel anda sebaik pembelian selesai. Di terminal, bawa dan tunjukkan di kaunter syarikat bas anda, dan mereka akan memberikan tiket yang perlu anda gunakan apabila ingin menaiki bas.
Q-5). Apa yang berlaku jika bas tidak memulakan perjalanan pada masa yang ditetapkan di dalam tiket dan / atau dibatalkan?
A: Untuk setiap masalah logistik serta penyelesaiannya, ianya perlulah dirujuk secara langsung di kaunter pengendali bas.
Q-6). Adakah kaunter redBus disediakan di terminal?
A: Pada masa ini, kami tidak mempunyai kaunter sendiri di terminal. Walau bagaimanapun, untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi kami melalui Pusat Panggilan atau terus ke kaunter Pengendali Bas.
Q-7). Adakah saya perlu membuat akaun di laman web redBus untuk membeli tiket bas?
A: Tidak, anda tidak perlu mencipta akaun dengan redBus untuk menempah tiket. Tetapi, adalah lebih baik sekiranya anda mencipta akaun kerana ianya dapat membantu mempercepatkan proses tempahan apabila anda ingin menempah tiket bas. redBus menawarkan sejumlah diskaun dan tawaran serta anda boleh memanfaatkan tawaran dengan mudah sekiranya anda berdaftar dengan redBus.
Q-8). Bagaimanakah saya menghubungi jabatan perkhidmatan pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan bantuan mengenai pembelian anda atau anda mempunyai sebarang soalan mengenai pengendali atau laluan bas tertentu, anda boleh menghubungi bahagian khidmat pelanggan redBus di Malaysia dengan mendail +60330992524 atau dengan menghantar e-mel ke support@redbus.my