Bas Dari Johor Bahru ke Batu Pahat


Perkhidmatan Bas Johor Bahru ke Batu Pahat

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
2 jam 36 minit
Johor Bahru
Batu Pahat
23
RM 17.00

Jarak dengan Bas Johor Bahru ke Batu Pahat

Bas Terawal
:
07:00 AM
Bas Terakhir
:
08:30 PM
Syarikat Bas
:
2

Jadual Bas dan Harga Johor Bahru ke Batu Pahat

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh Tambang Min  
KKKL Express 07:30 AM 08:30 PM 2 jam 36 minit RM 17.00
BOOK TICKET
S&S International Express 07:00 AM 08:00 PM 2 jam 36 minit RM 17.00
BOOK TICKET

Bas Johor Bahru ke Batu Pahat

Bas dari Johor Bahru ke Batu Pahat Menjelajahi perjalanan yang selesa dengan bas yang memenuhi keperluan anda, sama ada untuk perjalanan mewah, perkhidmatan ekspress, atau pilihan bajet. Rasai keselesaan memesan bas dari Johor Bahru ke Batu Pahat secara atas talian di redBus, menjimatkan masa dan usaha anda. Temui kemudahan tiket bas atas, harga tiket yang berdaya saing, dan jadual yang fleksibel, semuanya dalam satu tempat.Bas menyediakan cara pengangkutan yang mudah, menawarkan fleksibiliti dan kemudahan capaian. Perjalanan dengan selesa dengan ruang kaki yang luas, tempat duduk boleh berehat, dan bas berhawa dingin, memastikan perjalanan yang santai dari Johor Bahru ke Batu Pahat. Anda boleh semak kemudahan-kemudahan tersebut apabila membeli tiket bus online di platform redBus. Selain itu, gunakan pelbagai penapis dan pilih dari pelbagai pengendali bas. Jadikan hati anda tenang, kerana pengendali bas rakan kongsi kami mengutamakan keselamatan dan mematuhi semua protokol yang diperlukan, memastikan anda berperjalanan dengan aman dan selamat.

PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  KKKL Express
 • operator-logo
  S&S International Express

Imej Pengendali Bas Terunggul


  Diskaun sehingga 50% untuk Tiket Bas Online

  Elakkan beratur panjang di terminal bas dan tempah ticket bas online dari Johor Bahru ke Batu Pahat. Nikmati penjimatan sehingga 50% untuk tiket bas online di Malaysia dengan menggunakan kod promosi MYNEW*.

  Ketahui lebih lanjut tentang tawaran menarik seperti itu - Promosi redBus

  *Syarat & Syarat dikenakan!

  Tempah Tiket Bas Dari Johor Bahru ke Batu Pahat Secara Online - Buka Jimatan Tambahan dengan redDeals di redBus

  Tempah bas dari Johor Bahru ke Batu Pahat dengan redBus, Malaysia, dan rebut redDeals eksklusif. Pilih dari 103 tawaran pada 45 pengendali bas dan nikmati diskaun sehingga 25% pada perjalanan bas anda!

  Nikmati Kemudahan Tempahan Bas dari Johor Bahru ke Batu Pahat!

  Rasai kemudahan menempah tiket bas apabila anda memilih redBus untuk perjalanan anda dari Johor Bahru ke Batu Pahat. Bas ke Batu Pahat direka dengan keselesaan anda sebagai keutamaan. Nikmati ruang kaki yang luas, kerusi yang boleh dilenturkan, dan bas yang dilengkapi penghawa dingin, menjadikan perjalanan anda satu pengalaman yang menenangkan.

  Soalan Lazim

  Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

  Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

  Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Johor Bahru ke Batu Pahat?

  Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

  Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

  Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

  Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

  Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

  Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

  Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

  Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Johor Bahru ke Batu Pahat?

  Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Johor Bahru hingga Batu Pahat semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

  Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Johor Bahru ke Batu Pahat di platform redBus?

  Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Johor Bahru hingga Batu Pahat adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.


  Laluan-Laluan Popular ke Batu Pahat

  LALUAN LAIN DI MALAYSIA

  LALUAN POPULAR DI MALAYSIA

  Laluan-Laluan Popular dari Johor Bahru


  Do you want to exit reschedule flow?

  ¡