• Perlukan Bantuan? No. Tol : +60-392121628
    Emel : support@redbus.my
redBus.in

SAFE & SECURE
ONLINE PAYMENTS
Johor bahru ke Shah alam tiket bas

Buses From Johor bahru to Shah alam

Perjalanan
Perkhidmatan
Bas Pertama
Bas Terakhir

JB Transliner

24Buses
08:15
00:30

City Express

4Buses
00:30
18:30

Transnasional E-ticketing - Malaysia

3Buses

Tiket – tiket bas dari Johor bahru ke Shah alam

Melancongdari Johor bahru ke Shah alam lebihmudahdenganredBus, iamenawarkanpelbagaipilihan bas dariinventorimereka yang banyakdalammembantumelancarkanpenempahan bas secaraatastalian. Tinggalkansemuakebimbanganandadanalamipengalamanperjalanan yang sempurnadari Johor bahru ke Shah alam di Malaysia.Ikutikaedahpenempahantiket bas yang mudah, selamatdancepatdanpunyaiperjalanan yang menyeronokkan!

Pengendali – pengendali bas yang beroperasi di laluanini

Ramaipengendali – pengendali yang terkenalberulangalikdengan bas – bas merekadari Johor bahru ke Shah alampadasetiaphariuntukmemastikanpenumpang – penumpangmendapatkeperluanperjalanan yang lengkap. Pengendali – pengendali yang terkenalseperti JB Transliner, City Express & Transnasional E-ticketing - Malaysia menawarkanpelbagaijenisperkhidmatan bas.

Perjalanan bas – bas dari Johor bahru ke Shah alam

Di kawasantersebutterdapat 7 bas – bas yang beroperasidari Johor bahru ke Shah alam secaraberkala, tawaran yang baikuntukfungsi bas – bas padawaktusiangdanmalambergantungkepadajenisdanpengendali bas.

Pengaturan masa biasanyaberbezadaripengendali bas kejenisnya, perjalananakanmengambil masa 04 jam 22minit bergantungdengankeadaantrafik ,strukturjalanrayadankeadaaniklim / cuaca di Malaysia

Belitiket – tiket bas padaharga yang terbaik di redBus

Tambang bas bermuladari Johor bahru ke Shah alam ialahdari 36 MYR bergantungpadajenisdanpengendali bas.
Andakinibolehmenempahtiket – tiketsecaraatastaliandari Johor bahru ke Shah alam di redBus.my. Rebut peluangdari masa kesemasatawaranpenempahantiket bas redBus.