• Perlukan Bantuan? No. Tol : +60-392121628
    Emel : support@redbus.my
redBus.in

SAFE & SECURE
ONLINE PAYMENTS
Malacca ke Seremban tiket bas

Buses From Malacca to Seremban

Perjalanan
Perkhidmatan
Bas Pertama
Bas Terakhir

Suasana travels

13Buses
08:00
19:00

Tiket – tiket bas dari Malacca ke Seremban

Melancongdari Malacca ke Seremban lebihmudahdenganredBus, iamenawarkanpelbagaipilihan bas dariinventorimereka yang banyakdalammembantumelancarkanpenempahan bas secaraatastalian. Tinggalkansemuakebimbanganandadanalamipengalamanperjalanan yang sempurnadari Malacca ke Seremban di Malaysia.Ikutikaedahpenempahantiket bas yang mudah, selamatdancepatdanpunyaiperjalanan yang menyeronokkan!

Pengendali – pengendali bas yang beroperasi di laluanini

Ramaipengendali – pengendali yang terkenalberulangalikdengan bas – bas merekadari Malacca ke Serembanpadasetiaphariuntukmemastikanpenumpang – penumpangmendapatkeperluanperjalanan yang lengkap. Pengendali – pengendali yang terkenalseperti Suasana travels menawarkanpelbagaijenisperkhidmatan bas.

Perjalanan bas – bas dari Malacca ke Seremban

Di kawasantersebutterdapat 17 bas – bas yang beroperasidari Malacca ke Seremban secaraberkala, tawaran yang baikuntukfungsi bas – bas padawaktusiangdanmalambergantungkepadajenisdanpengendali bas.

Pengaturan masa biasanyaberbezadaripengendali bas kejenisnya, perjalananakanmengambil masa 01 jam 24minit bergantungdengankeadaantrafik ,strukturjalanrayadankeadaaniklim / cuaca di Malaysia

Belitiket – tiket bas padaharga yang terbaik di redBus

Tambang bas bermuladari Malacca ke Seremban ialahdari 7.5 MYR bergantungpadajenisdanpengendali bas.
Andakinibolehmenempahtiket – tiketsecaraatastaliandari Malacca ke Seremban di redBus.my. Rebut peluangdari masa kesemasatawaranpenempahantiket bas redBus.