• Perlukan Bantuan? No. Tol : +60-392121628
    Emel : support@redbus.my
redBus.in

SAFE & SECURE
ONLINE PAYMENTS
Kuala lumpur ke Muadzam Shah tiket bas

Buses From Kuala lumpur to Muadzam Shah

Perjalanan
Perkhidmatan
Bas Pertama
Bas Terakhir

Sanwa ekspress

2Buses
10:00
22:00

Tiket – tiket bas dari Kuala lumpur ke Muadzam Shah

Melancongdari Kuala lumpur ke Muadzam Shah lebihmudahdenganredBus, iamenawarkanpelbagaipilihan bas dariinventorimereka yang banyakdalammembantumelancarkanpenempahan bas secaraatastalian. Tinggalkansemuakebimbanganandadanalamipengalamanperjalanan yang sempurnadari Kuala lumpur ke Muadzam Shah di Malaysia.Ikutikaedahpenempahantiket bas yang mudah, selamatdancepatdanpunyaiperjalanan yang menyeronokkan!

Pengendali – pengendali bas yang beroperasi di laluanini

Ramaipengendali – pengendali yang terkenalberulangalikdengan bas – bas merekadari Kuala lumpur ke Muadzam Shahpadasetiaphariuntukmemastikanpenumpang – penumpangmendapatkeperluanperjalanan yang lengkap. Pengendali – pengendali yang terkenalseperti Sanwa ekspress menawarkanpelbagaijenisperkhidmatan bas.

Perjalanan bas – bas dari Kuala lumpur ke Muadzam Shah

Di kawasantersebutterdapat 1 bas – bas yang beroperasidari Kuala lumpur ke Muadzam Shah secaraberkala, tawaran yang baikuntukfungsi bas – bas padawaktusiangdanmalambergantungkepadajenisdanpengendali bas.

Pengaturan masa biasanyaberbezadaripengendali bas kejenisnya, perjalananakanmengambil masa 04 jam 00minit bergantungdengankeadaantrafik ,strukturjalanrayadankeadaaniklim / cuaca di Malaysia

Belitiket – tiket bas padaharga yang terbaik di redBus

Tambang bas bermuladari Kuala lumpur ke Muadzam Shah ialahdari 22.8 MYR bergantungpadajenisdanpengendali bas.
Andakinibolehmenempahtiket – tiketsecaraatastaliandari Kuala lumpur ke Muadzam Shah di redBus.my. Rebut peluangdari masa kesemasatawaranpenempahantiket bas redBus.