• Perlukan Bantuan? No. Tol : +60-392121628
    Emel : support@redbus.my
redBus.in

SAFE & SECURE
ONLINE PAYMENTS
Seremban ke Muadzam Shah tiket bas

Buses From Seremban to Muadzam Shah

Perjalanan
Perkhidmatan
Bas Pertama
Bas Terakhir

Skb travels

1Bas
09:30
09:30

Tiket – tiket bas dari Seremban ke Muadzam Shah

Melancongdari Seremban ke Muadzam Shah lebihmudahdenganredBus, iamenawarkanpelbagaipilihan bas dariinventorimereka yang banyakdalammembantumelancarkanpenempahan bas secaraatastalian. Tinggalkansemuakebimbanganandadanalamipengalamanperjalanan yang sempurnadari Seremban ke Muadzam Shah di Malaysia.Ikutikaedahpenempahantiket bas yang mudah, selamatdancepatdanpunyaiperjalanan yang menyeronokkan!

Pengendali – pengendali bas yang beroperasi di laluanini

Ramaipengendali – pengendali yang terkenalberulangalikdengan bas – bas merekadari Seremban ke Muadzam Shahpadasetiaphariuntukmemastikanpenumpang – penumpangmendapatkeperluanperjalanan yang lengkap. Pengendali – pengendali yang terkenalseperti Skb travels menawarkanpelbagaijenisperkhidmatan bas.

Perjalanan bas – bas dari Seremban ke Muadzam Shah

Di kawasantersebutterdapat 3 bas – bas yang beroperasidari Seremban ke Muadzam Shah secaraberkala, tawaran yang baikuntukfungsi bas – bas padawaktusiangdanmalambergantungkepadajenisdanpengendali bas.

Pengaturan masa biasanyaberbezadaripengendali bas kejenisnya, perjalananakanmengambil masa 03 jam 40minit bergantungdengankeadaantrafik ,strukturjalanrayadankeadaaniklim / cuaca di Malaysia

Belitiket – tiket bas padaharga yang terbaik di redBus

Tambang bas bermuladari Seremban ke Muadzam Shah ialahdari 16 MYR bergantungpadajenisdanpengendali bas.
Andakinibolehmenempahtiket – tiketsecaraatastaliandari Seremban ke Muadzam Shah di redBus.my. Rebut peluangdari masa kesemasatawaranpenempahantiket bas redBus.