Bas Sungai Nibong

Cari Sungai Nibong Tiket Bas

(Pilihan)
PENGENDALI BAS TERBAIK
  • KPB Ekspress

Bas Daripada Sungai Nibong

LaluanBilangan BasTambang bermula dari (MYR)
Sungai Nibong ke Kuala Lumpur119MYR 38.00HARGA PANDANGAN
Sungai Nibong ke Tbs (terminal bersepadu selatan)55MYR 38.00HARGA PANDANGAN
Sungai Nibong ke Hentian duta37MYR 38.00HARGA PANDANGAN
Sungai Nibong ke Ipoh Amanjaya26MYR 17.00HARGA PANDANGAN
Sungai Nibong ke Ipoh26MYR 17.00HARGA PANDANGAN

Bss Kepada Sungai Nibong

LaluanBilangan BasTambang bermula dari (MYR)
Kuala Lumpur ke Sungai Nibong145MYR 32.00HARGA PANDANGAN
Tbs (terminal bersepadu selatan) ke Sungai Nibong81MYR 32.00HARGA PANDANGAN
Hentian duta ke Sungai Nibong54MYR 32.00HARGA PANDANGAN
Seremban ke Sungai Nibong40MYR 41.80HARGA PANDANGAN
Terminal 1 Seremban ke Sungai Nibong36MYR 50HARGA PANDANGAN

Kenapa memilih untuk menempah tiket dengan redBus?

Setiap pelanggan kami layak untuk menerima kesemua tawaran aktif dan rebat tunai. Mereka dapat menikmati perjalanan bas pada harga mampu milik. T&C*. Prosedur tempahan bas kami yang senang, cepat dan selamat akan memberi pengalaman belian yang mudah. Kami sarankan anda membuat tempahan tiket awal (tidak wajib) dan mendapat potongan yang menarik.

Sungai Nibong Menempah Tiket Secara Dalam Talian

Bas yang membawa penumpang di Sungai Nibong boleh dijadikan pilihan perjalanan oleh ramai orang. Menempah tiket Sungai Nibong dalam talian adalah mudah, cepat dan boleh ditempah dengan selamat di redbus.my

Syarikat Bas Popular di Sungai Nibong Terminal Bas

Terdapat beberapa syarikat yang beroperasi di Sungai Nibong. Kesemua syarikat bas yang disenaraikan ini membuatkan perjalanan bas yang di dalam bandar menjadi selesa. Beberapa syarikat bas popular di Sungai Nibong adalah:

Lihat Lagi

Tawaran dalam Tiket Bas Sungai Nibong

Penumpang yang ingin melakukan perjalanan ke dan dari Sungai Nibong boleh mendapat diskaun sehingga 20% untuk tiket bas Sungai Nibong online. redBus membawakan pengalaman tiket bas yang luar biasa dengan potongan harga dan tawaran yang besar. Pilih mana-mana bas yang ada ke dan dari Sungai Nibong dan jimat besar semasa membuat tempahan tiket bas. Perjalanan bas yang berpatutan di sekitar Sungai Nibong bukan lagi mimpi!

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers 

Kenapa memilih untuk menempah tiket dengan redBus?

Setiap pelanggan kami layak untuk menerima kesemua tawaran aktif dan rebat tunai. Mereka dapat menikmati perjalanan bas pada harga mampu milik. T&C*. Prosedur tempahan bas kami yang senang, cepat dan selamat akan memberi pengalaman belian yang mudah. Kami sarankan anda membuat tempahan tiket awal (tidak wajib) dan mendapat potongan yang menarik.

Imej Teratas

Soalan Lazim

Q: Bagaimana saya boleh membeli tiket ke Sungai Nibong?
A: Anda boleh membeli tiket bas ke dan dari Sungai Nibong atau ke mana-mana destinasi pilihan anda di Malaysia dengan hanya melawati laman web rasmi redBus iaitu redbus.my/ms
Q: Adakah saya perlu menempah tiket bas di kaunter atau di platform redBus?
A: Terdapat 2 cara untuk anda membeli tiket bas di seluruh negara. Anda boleh pergi terus pergi ke kaunter terminal pilihan anda, beratur di kaunter pengendali bas destinasi yang anda ingin lawati, beratur, pilih tempat duduk dan tempah tiket anda. Atau anda juga boleh lawati laman web redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit dan itu semua dilakukan dari keselesaan rumah atau pejabat anda.
Q: Bolehkah saya membuat pilihan terminal menaiki dan menuruni bas melalui redBus?
A: Sudah tentu anda boleh! Cari terminal pilihan anda di bahagian pengambilan penumpang dan destinasi, kemudian pilih tarikh perjalanan anda serta klik butang carian. redBus akan menunjukkan senarai operator bas yang dijadualkan ke destinasi anda serta jadual mereka.
Q: Perlukah saya membawa tiket bas bercetak ke Sungai Nibong?
A: Anda tidak perlu membawa tiket bas yang dicetak, tetapi anda mesti membawa e-tiket yang kami hantar ke e-mel anda sebaik pembelian selesai. Di terminal, bawa dan tunjukkan di kaunter syarikat bas anda, dan mereka akan memberikan tiket yang perlu anda gunakan apabila ingin menaiki bas.
Q: Apa yang berlaku jika bas tidak memulakan perjalanan pada masa yang ditetapkan di dalam tiket dan / atau dibatalkan?
A: Untuk setiap masalah logistik serta penyelesaiannya, ianya perlulah dirujuk secara langsung di kaunter pengendali bas.
Q: Adakah kaunter redBus disediakan di terminal?
A: Pada masa ini, kami tidak mempunyai kaunter sendiri di terminal. Walau bagaimanapun, untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi kami melalui Pusat Panggilan atau terus ke kaunter Pengendali Bas.
Q: Adakah saya perlu membuat akaun di laman web redBus untuk membeli tiket bas?
A: Tidak, anda tidak perlu mencipta akaun dengan redBus untuk menempah tiket. Tetapi, adalah lebih baik sekiranya anda mencipta akaun kerana ianya dapat membantu mempercepatkan proses tempahan apabila anda ingin menempah tiket bas. redBus menawarkan sejumlah diskaun dan tawaran serta anda boleh memanfaatkan tawaran dengan mudah sekiranya anda berdaftar dengan redBus.
Q: Bagaimanakah saya menghubungi jabatan perkhidmatan pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan bantuan mengenai pembelian anda atau anda mempunyai sebarang soalan mengenai pengendali atau laluan bas tertentu, anda boleh menghubungi bahagian khidmat pelanggan redBus di Malaysia dengan mendail +60330992524 atau dengan menghantar e-mel ke support@redbus.my
Q: Apa diskaun yang terdapat pada tiket bas Sungai Nibong?
A: Sungai Nibong adalah terminal bas yang popular dan penumpang yang menempah tiket bas mereka di redBus boleh mendapat diskaun sehingga 20% untuk tempahan bas Sungai Nibong.