Bas Sungai Nibong

Cari Sungai Nibong Tiket Bas

(Pilihan)
PENGENDALI BAS TERBAIK
  • KPB Ekspress
  • LXC Travel

Bas Daripada Sungai Nibong

LaluanBilangan BasTambang bermula dari (MYR)
Sungai Nibong ke Kuala Lumpur128MYR 38.00HARGA PANDANGAN
Sungai Nibong ke Tbs (terminal bersepadu selatan)62MYR 38.00HARGA PANDANGAN
Sungai Nibong ke Hentian duta37MYR 38.00HARGA PANDANGAN
Sungai Nibong ke Ipoh Amanjaya30MYR 17.00HARGA PANDANGAN
Sungai Nibong ke Ipoh30MYR 17.00HARGA PANDANGAN

Bss Kepada Sungai Nibong

LaluanBilangan BasTambang bermula dari (MYR)
Kuala Lumpur ke Sungai Nibong153MYR 32.00HARGA PANDANGAN
Tbs (terminal bersepadu selatan) ke Sungai Nibong88MYR 32.00HARGA PANDANGAN
Seremban ke Sungai Nibong65MYR 41.80HARGA PANDANGAN
Terminal 1 Seremban ke Sungai Nibong61MYR 50HARGA PANDANGAN
Hentian duta ke Sungai Nibong55MYR 32.00HARGA PANDANGAN

Kenapa memilih untuk menempah tiket dengan redBus?

Setiap pelanggan kami layak untuk menerima kesemua tawaran aktif dan rebat tunai. Mereka dapat menikmati perjalanan bas pada harga mampu milik. T&C*. Prosedur tempahan bas kami yang senang, cepat dan selamat akan memberi pengalaman belian yang mudah. Kami sarankan anda membuat tempahan tiket awal (tidak wajib) dan mendapat potongan yang menarik.

Sungai Nibong Menempah Tiket Secara Dalam Talian

Bas yang membawa penumpang di Sungai Nibong boleh dijadikan pilihan perjalanan oleh ramai orang. Menempah tiket Sungai Nibong dalam talian adalah mudah, cepat dan boleh ditempah dengan selamat di redbus.my

Syarikat Bas Popular di Sungai Nibong Terminal Bas

Terdapat beberapa syarikat yang beroperasi di Sungai Nibong. Kesemua syarikat bas yang disenaraikan ini membuatkan perjalanan bas yang di dalam bandar menjadi selesa. Beberapa syarikat bas popular di Sungai Nibong adalah:

Lihat Lagi

Kenapa memilih untuk menempah tiket dengan redBus?

Setiap pelanggan kami layak untuk menerima kesemua tawaran aktif dan rebat tunai. Mereka dapat menikmati perjalanan bas pada harga mampu milik. T&C*. Prosedur tempahan bas kami yang senang, cepat dan selamat akan memberi pengalaman belian yang mudah. Kami sarankan anda membuat tempahan tiket awal (tidak wajib) dan mendapat potongan yang menarik.

Tawaran dalam Tiket Bas Sungai Nibong

Penumpang yang ingin melakukan perjalanan ke dan dari Sungai Nibong boleh mendapat diskaun sehingga 20% untuk tiket bas Sungai Nibong online. redBus membawakan pengalaman tiket bas yang luar biasa dengan potongan harga dan tawaran yang besar. Pilih mana-mana bas yang ada ke dan dari Sungai Nibong dan jimat besar semasa membuat tempahan tiket bas. Perjalanan bas yang berpatutan di sekitar Sungai Nibong bukan lagi mimpi!

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers 

Imej Teratas

Soalan Lazim

Q: Adakah saya perlu membuat akaun di laman web redBus untuk membeli tiket bas?
A: Tidak, anda tidak perlu mencipta akaun dengan redBus untuk menempah tiket. Tetapi, adalah lebih baik sekiranya anda mencipta akaun kerana ianya dapat membantu mempercepatkan proses tempahan apabila anda ingin menempah tiket bas. redBus menawarkan sejumlah diskaun dan tawaran serta anda boleh memanfaatkan tawaran dengan mudah sekiranya anda berdaftar dengan redBus.
Q: Adakah saya perlu menempah tiket bas di kaunter atau di platform redBus?
A: Terdapat 2 cara untuk anda membeli tiket bas di seluruh negara. Anda boleh pergi terus pergi ke kaunter terminal pilihan anda, beratur di kaunter pengendali bas destinasi yang anda ingin lawati, beratur, pilih tempat duduk dan tempah tiket anda. Atau anda juga boleh lawati laman web redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit dan itu semua dilakukan dari keselesaan rumah atau pejabat anda.
Q: Apa yang berlaku jika bas tidak memulakan perjalanan pada masa yang ditetapkan di dalam tiket dan / atau dibatalkan?
A: Untuk setiap masalah logistik serta penyelesaiannya, ianya perlulah dirujuk secara langsung di kaunter pengendali bas.
Q: Bagaimana saya boleh membeli tiket ke Sungai Nibong?
A: Anda boleh membeli tiket bas ke dan dari Sungai Nibong atau ke mana-mana destinasi pilihan anda di Malaysia dengan hanya melawati laman web rasmi redBus iaitu redbus.my/ms
Q: Perlukah saya membawa tiket bas bercetak ke Sungai Nibong?
A: Anda tidak perlu membawa tiket bas yang dicetak, tetapi anda mesti membawa e-tiket yang kami hantar ke e-mel anda sebaik pembelian selesai. Di terminal, bawa dan tunjukkan di kaunter syarikat bas anda, dan mereka akan memberikan tiket yang perlu anda gunakan apabila ingin menaiki bas.
Q: Apa diskaun yang terdapat pada tiket bas Sungai Nibong?
A: Sungai Nibong adalah terminal bas yang popular dan penumpang yang menempah tiket bas mereka di redBus boleh mendapat diskaun sehingga 20% untuk tempahan bas Sungai Nibong.