• Perlukan Bantuan? No. Tol : +60-392121628
    Emel : support@redbus.my
redBus.in

SAFE & SECURE
ONLINE PAYMENTS
Alor setar ke Penang tiket bas

Buses From Alor setar to Penang

Perjalanan
Perkhidmatan
Bas Pertama
Bas Terakhir

Plusliner - Malaysia

5Buses

Perak Transit

2Buses
13:30
21:00

Tiket – tiket bas dari Alor setar ke Penang

Melancongdari Alor setar ke Penang lebihmudahdenganredBus, iamenawarkanpelbagaipilihan bas dariinventorimereka yang banyakdalammembantumelancarkanpenempahan bas secaraatastalian. Tinggalkansemuakebimbanganandadanalamipengalamanperjalanan yang sempurnadari Alor setar ke Penang di Malaysia.Ikutikaedahpenempahantiket bas yang mudah, selamatdancepatdanpunyaiperjalanan yang menyeronokkan!

Pengendali – pengendali bas yang beroperasi di laluanini

Ramaipengendali – pengendali yang terkenalberulangalikdengan bas – bas merekadari Alor setar ke Penangpadasetiaphariuntukmemastikanpenumpang – penumpangmendapatkeperluanperjalanan yang lengkap. Pengendali – pengendali yang terkenalseperti Plusliner - Malaysia, Perak Transit menawarkanpelbagaijenisperkhidmatan bas.

Perjalanan bas – bas dari Alor setar ke Penang

Di kawasantersebutterdapat 12 bas – bas yang beroperasidari Alor setar ke Penang secaraberkala, tawaran yang baikuntukfungsi bas – bas padawaktusiangdanmalambergantungkepadajenisdanpengendali bas.

Pengaturan masa biasanyaberbezadaripengendali bas kejenisnya, perjalananakanmengambil masa 01 jam 54minit bergantungdengankeadaantrafik ,strukturjalanrayadankeadaaniklim / cuaca di Malaysia

Belitiket – tiket bas padaharga yang terbaik di redBus

Tambang bas bermuladari Alor setar ke Penang ialahdari 7.9 MYR bergantungpadajenisdanpengendali bas.
Andakinibolehmenempahtiket – tiketsecaraatastaliandari Alor setar ke Penang di redBus.my. Rebut peluangdari masa kesemasatawaranpenempahantiket bas redBus.