Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Bas Dari Kuala Lumpur ke Dungun


Perkhidmatan Bas Kuala Lumpur ke Dungun

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
3 hours 50 mins
Kuala Lumpur
Dungun
50
MYR 26

Jarak dengan Bas Kuala Lumpur ke Dungun

Bas Terawal
:
09:30 AM
Bas Terakhir
:
11:59 PM
Jarak
:
362 km
Syarikat Bas
:
16

Jadual Bas dan Harga Kuala Lumpur ke Dungun

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Sani Express 09:30 AM 11:55 PM 4 jam 33 minit
HARGA PANDANGAN
Darul Iman Express 09:00 PM 09:00 PM 6 jam 30 minit
HARGA PANDANGAN
Adik Beradik 08:00 PM 08:00 PM 11 jam 20 minit
HARGA PANDANGAN
SP BUMI 09:00 PM 09:00 PM 7 jam 48 minit
HARGA PANDANGAN
Utama Ekspres 09:00 AM 09:00 AM 1 jam 18 minit
HARGA PANDANGAN

PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Sani Express
 • operator-logo
  Darul Iman Express
 • operator-logo
  Adik Beradik
 • operator-logo
  SP BUMI
 • operator-logo
  Utama Ekspres
 • operator-logo
  Ekspres Mutiara
 • operator-logo
  NINI EXPRESS

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Jangan risau, jika anda tidak berada di Malaysia ketika ini. Tempahan tiket bas dalam talian dari Kuala Lumpur ke Dungun untuk para pelancong Antarabangsa amat mudah dengan redBus. Segeralah ke pautan berikut dan mula tempah tiket anda -https://www.redbus.com/bus-ticket/kuala-lumpur-to-dungun

Yang lebih menarik, para pelancong yang bertutur dalam Bahasa Sepanyol boleh membuat tempahan Kuala Lumpur ke Dungun Autobús, menyemak harga dan jadual tiket Kuala Lumpur ke Dungun Autobús dengan mengklik pautan ini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/kuala-lumpur-a-dungun

Bas Kuala Lumpur ke Dungun

Perjalanan dengan bas dari Kuala Lumpur untuk Dungun yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Kuala Lumpur untuk Dungun.


Imej Pengendali Bas Terunggul


  Tempah Tiket Bas Dari Kuala Lumpur ke Dungun Secara Online - Buka Jimatan Tambahan dengan redDeals di redBus

  Tempah bas dari Kuala Lumpur ke Dungun dengan redBus, Malaysia, dan rebut redDeals eksklusif. Pilih dari 133 tawaran pada 62 pengendali bas dan nikmati diskaun sehingga 25% pada perjalanan bas anda!

  Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

  Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Kuala Lumpur ke Dungun di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.


  Diskaun sehingga 50% untuk Tiket Bas Online

  Elakkan beratur panjang di terminal bas dan tempah tiket bas online dari Kuala Lumpur ke Dungun. Nikmati penjimatan sehingga 50% untuk tiket bas online di Malaysia dengan menggunakan kod promosi MYNEW*.

  Ketahui lebih lanjut tentang tawaran menarik seperti itu - Promosi redBus

  *Syarat & Syarat dikenakan!

  Soalan Lazim

  Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

  Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

  Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Kuala Lumpur ke Dungun?

  Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

  Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

  Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

  Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

  Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

  Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

  Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

  Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Kuala Lumpur ke Dungun?

  Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Kuala Lumpur hingga Dungun semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

  Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Kuala Lumpur ke Dungun di platform redBus?

  Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Kuala Lumpur hingga Dungun adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.


  Do you want to exit reschedule flow?

  ¡