Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Klang ke Dungun

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
4 hours 18 mins
Klang
Dungun
130
MYR 35.40

Jarak dengan Bas Klang ke Dungun

Bas Terawal
:
08:00
Bas Terakhir
:
22:00
Jarak
:
398 km

Jadual Bas dan Harga Klang ke Dungun

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Darul Iman Express 08:30 21:30 7 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Ekspres Mutiara 08:00 21:00 7 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Ekspres Musafir 08:30 21:00 7 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Sani Express 08:30 22:00 7 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Transnasional 09:30 21:30 7 jam 30 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Klang ke Dungun di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Klang hingga Dungun adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Klang ke Dungun?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Klang hingga Dungun semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.


Bas Klang ke Dungun

Perjalanan dengan bas dari Klang untuk Dungun yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Klang untuk Dungun.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Darul Iman Express
 • operator-logo
  Ekspres Mutiara
 • operator-logo
  Ekspres Musafir
 • operator-logo
  Sani Express
 • operator-logo
  Transnasional
 • operator-logo
  Sani Express

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Klang ke Dungun di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Klang ke Dungun secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/klang-to-dungun

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/klang-a-dungun

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Klang ke Dungun di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡