Southern Putra Liner

Carian Southern Putra Liner Tiket Bas

Pilihan

Info Terkini Covid-19 untuk Southern Putra Liner Bas-bas

Peringatan-peringatan penting sebelum merancang perjalanan dengan Southern Putra Liner

Info Terkini Covid-19 untuk Southern Putra Liner Bas-basPastikan anda ketahui sekatan perjalanan yang mungkin dikenakan di tempat bertolak dan destinasi anda.
Info Terkini Covid-19 untuk Southern Putra Liner Bas-basTempah tiket bas dalam talian dengan terlebih dahulu untuk mengelakkan sentuhan fizikal.
Info Terkini Covid-19 untuk Southern Putra Liner Bas-basBawa alat-alat kebersihan diri peribadi anda seperti pembersih tangan, tisu, dan sabun.
Info Terkini Covid-19 untuk Southern Putra Liner Bas-basSentiasa memakai pelitup muka apabila berada di dalam Southern Putra Liner.
Info Terkini Covid-19 untuk Southern Putra Liner Bas-basSouthern Putra Liner mungkin tidak menyediakan linen atau selimut, jadi pastikan untuk membawa.
Info Terkini Covid-19 untuk Southern Putra Liner Bas-basOleh sebab saringan suhu badan dan langkah-langkah berjaga, bas-bas mungkin mengalami kelewatan. Buat perancangan rapi untuk menjimatkan masa perjalanan anda.

Southern Putra Liner Laluan-laluan Bas & Waktu Perjalanan

LaluanBas PertamaBas Terakhir
Johor Bahru ke Kajang09:5021:10TEMPAH SEKARANG
Johor Bahru ke Seremban09:5021:10TEMPAH SEKARANG
Johor Bahru ke Kuala Lumpur09:5021:10TEMPAH SEKARANG
Johor Bahru ke Putra jaya09:5021:10TEMPAH SEKARANG
Johor Bahru ke Klang09:5021:10TEMPAH SEKARANG

Southern Putra Liner di redBus

Southern Putra Liner ialah salah sebuah pengendali bas terkemuka di Malaysia, mengendali lebih daripada 1296 mematuhi langkah-langkah keselamatan, menepati waktu dan memenuhi keperluan perjalanan para penumpang. Bas-bas diselenggara dengan baik dan pemandu-pemandu berpengalaman sentiasa memastikan keselamatan di jalanraya untuk penumpang. Southern Putra Liner ialah sebuah penyedia beberapa jenis perkhidmatan bas yang menghubungkan laluan-laluan bandar yang berberlainan.


Perkhidmatan Bas Southern Putra Liner

Pengendali bas ini juga mengendalikan bas-bas pada waktu malam, memberikan kemudahan perjalanan untuk semua jenis pengembara.

Southern Putra Liner Tawaran

Memesan tiket bas Southern Putra Liner online di redBus hadir dengan banyak faedah. Penumpang boleh mendapat potongan harga yang menarik semasa menempah tiket bas Southern Putra Liner. Pelanggan kini dapat potongan harga hingga 20% untuk tiket bas [BO_Name] mereka dan menikmati perjalanan bas yang selesa dan sangat berpatutan. Juga, pastikan perjalanan anda dengan harga nominal semasa menyelesaikan pembayaran!

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers 

Penempahan tiket bas Southern Putra Liner di redBus

redBus menawarkan pilihan tempahan tiket dalam talian untuk kebanyakan bas yang dikendalikan oleh Southern Putra Liner. Anda boleh log masuk ke redbus.my pada bila-bila masa dan tempah tiket bas anda dengan pilihan-pilihan pembayaran yang selesa dan elakkan masalah menunggu di kaunter tiket.

Soalan Lazim

Q: Bagaimana saya boleh menempah tiket bas Southern Putra Liner?
A: Anda boleh melawat kaunter tiket Southern Putra Liner yang terletak di terminal bas terdekat atau anda boleh layari laman web rasmi Southern Putra Liner untuk menempah tiket anda. Penyelesaian tempahan yang lebih mudah juga telah disediakan oleh redBus, Malaysia. Laman web mesra pengguna ini menawarkan cara yang lebih mudah untuk menempah tiket bas anda secara dalam talian.
Q: Berapakah harga tiket bas pada kos bas Southern Putra Liner?
A: Tambang tiket adalah berbeza bergantung kepada tempat mengambil dan menurunkan penumpang. Anda boleh melawat redbus.my/ms agar sentiasa mendapat maklumat terkini mengenai tambang bas, ketersediaan dan banyak lagi. Platform pembayaran di laman web redBus memastikan setiap transaksi yang dilakukan di laman web ini dilindungi.
Q: Adakah saya perlu mencetak tiket bas saya untuk menaiki bas?
A: Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF.Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.
Q: Sekiranya saya menempah tiket bas di kaunter atau di platform redBus?
A: Itu bergantung pada apa yang paling sesuai untuk anda. Anda boleh menempah tiket di kaunter tetapi anda mungkin terlambat untuk menempah kerusi di tepi tingkap yang selesa atau menghadapi risiko terlambat untuk menempah mana-mana kerusi sama sekali. Banyak orang mengakui manfaat tempahan tiket bas di platform dalam talian seperti redBus. Ia mudah, senang, dan dapat menjawab semua pertanyaan anda dengan hanya melayari laman web. Laman web ini menyediakan kemas kini secara langsung di beberapa saluran yang berbeza seperti jadual bas, tambang, tempat duduk yang tersedia, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, diskaun dan tawaran, dan banyak lagi.
Q: Adakah terdapat potongan harga yang ditawarkan oleh Southern Putra Liner?
A: Ya. Pelanggan boleh mendapat potongan harga sehingga 20% apabila mereka menempah tiket bas online dengan redBus, Malaysia.
Q: Adakah ini tawaran terbaik yang diberikan oleh Southern Putra Liner di platform redBus?
A: Ya, tawaran ini tersedia secara eksklusif di platform redBus dan melebihi semua tawaran berasaskan kupon lain yang boleh anda gunakan di laman web ini.