Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Kuantan ke Kuala Terengganu

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
2 hours 32 mins
Kuantan
Kuala Terengganu
191
MYR 18.00

Jarak dengan Bas Kuantan ke Kuala Terengganu

Bas Terawal
:
01:00
Bas Terakhir
:
23:59
Jarak
:
227 km

Jadual Bas dan Harga Kuantan ke Kuala Terengganu

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Kesatuan Express 12:30 20:00 4 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Maraliner 02:00 21:00 4 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Utama Ekspres 23:59 23:59 4 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Ekspres Mutiara 01:30 23:00 4 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Adam Ekspres 16:00 16:00 4 jam 0 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Kuantan ke Kuala Terengganu?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Kuantan hingga Kuala Terengganu semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Kuantan ke Kuala Terengganu?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.


PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Kesatuan Express
 • operator-logo
  Maraliner
 • operator-logo
  Utama Ekspres
 • operator-logo
  Ekspres Mutiara
 • operator-logo
  Adam Ekspres
 • operator-logo
  TransMalaya Ekspres
 • operator-logo
  SP BUMI

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Kuantan ke Kuala Terengganu di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Kuantan ke Kuala Terengganu secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/kuantan-to-kuala-terengganu

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/kuantan-a-kuala-terengganu

Bas Kuantan ke Kuala Terengganu

Perjalanan dengan bas dari Kuantan untuk Kuala Terengganu yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Kuantan untuk Kuala Terengganu.Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Kuantan ke Kuala Terengganu di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡