Transnasional Jadual

Carian Transnasional Tiket Bas

Pilihan

Ketahui lebih lanjut mengenai jadual Transnasional

Pernahkah anda mendapat waktu menaiki bas yang anda tidak dapat semak atau sahkan? Pernahkah anda terlepas bas hanya kerana anda tidak mempunyai jadual bas yang sepatutnya atau yang terkini untuk diikuti? Jangan risau, redBus sedia membantu menyelesaikan isu seperti ini dan termasuk isu-isu lain. Lihat jadual bas Transnasional terkini dengan hanya menekan pada satu butang. Dapatkan jadual pelepasan bas terkini, tempat naik dan turun bas, masa perjalanan, tambang, dan banyak lagi di laman sesawang redBus atau aplikasinya. Melalui platform redBus, anda juga boleh memilih pengendali bas mengikut kesesuaian anda. Cari jadual Transnasional di dalam platform redBus untuk membantu anda menempah pengendali terbaik yang boleh menepati citarasa dan kehendak anda.

Transnasional Bas Rutas & Masa

Rute Bus PertamaBus Terakhir
Malacca ke Ipoh08:0022:00TEMPAH SEKARANG
Kuala terengganu ke Puchong09:0023:00TEMPAH SEKARANG
Kuantan ke Singapore09:0022:30TEMPAH SEKARANG
Putra jaya ke Teluk intan07:4021:30TEMPAH SEKARANG
Kangar ke Malacca08:3022:00TEMPAH SEKARANG
Muar ke Kuala terengganu10:0022:00TEMPAH SEKARANG
Kuala terengganu ke Johor bahru09:0023:50TEMPAH SEKARANG
Sungai petani ke Ipoh10:1521:30TEMPAH SEKARANG
Teluk intan ke Kuala kangsar10:0016:30TEMPAH SEKARANG
Malacca ke Teluk intan09:3018:30TEMPAH SEKARANG
Temerloh ke Kuantan08:0022:00TEMPAH SEKARANG
Gemencheh ke Dungun10:3022:00TEMPAH SEKARANG
Bahau ke Kuala terengganu12:0022:45TEMPAH SEKARANG
Kemaman ke Malacca00:1523:50TEMPAH SEKARANG
Puchong ke Seri manjung07:2021:00TEMPAH SEKARANG
Muar ke Kuantan10:0022:00TEMPAH SEKARANG
Baling ke Shah alam09:3021:30TEMPAH SEKARANG
Kemaman ke Seremban00:4523:59TEMPAH SEKARANG
Johor bahru ke Kuala rompin08:4523:30TEMPAH SEKARANG
Klang ke Alor setar08:1522:15TEMPAH SEKARANG
Shah alam ke Pengkalan hulu09:0021:30TEMPAH SEKARANG
Kuantan ke Kemaman12:1522:00TEMPAH SEKARANG
Kemaman ke Kuantan00:1523:59TEMPAH SEKARANG
Malacca ke Kuala Lumpur05:0022:00TEMPAH SEKARANG
Temerloh ke Kuala Lumpur07:3021:30TEMPAH SEKARANG
1
2

FAQ's

Q: Apakah jadual perjalanan syarikat Transnasional?
A: Oleh kerana syarikat Transnasional membuat beberapa perjalanan ke pelbagai destinasi, maka setiap satunya mempunyai pelbagai jadual berlainan. Cara terbaik untuk mendapatkan jadual untuk laluan pilihan anda adalah dengan membuat carian pada ruang paling atas laman, di kotak carian. Di laman ini juga anda akan memperoleh jadual untuk kebanyakan destinasi penting Transnasional.
Q: Saya tidak menjumpai destinasi tujuan saya. Bagaimana saya boleh dapatkan maklumat masa berlepas Transnasional ke bandar ini?
A: Cara terbaik untuk mengetahui masa berlepas Transnasional untuk ke bandar destinasi anda adalah dengan menggunakan kotak carian dan mengisi nama destinasi perjalanan di dalam ruang sumber atau destinasi, kemudian pilih tarikh perjalanan dan klik pada butang carian. Redbox akan menunjukkan kepada anda pelbagai pilihan perjalanan, kini anda hanya perlu menulis Nama syarikat pengendali bas pilihan utama ke dalam kotak sebelah kiri untuk mendapatkan kesemua masa berlepas Transnasional yang melibatkan perjalanan tersebut.
Q: Bagaimana cara untuk saya membeli tiket syarikat Transnasional dengan redBus?
A: Proses ini paling mudah. Di dalam kotak carian, taip nama dan bandar destinasi yang anda inginkan, kemudian di dalam kotak sumber atau destinasi, pilih syarikat pengendali yang anda mahu, jadual yang paling mudah dan beli!
Q: Saya terlupa untuk membeli tiket pulang, bolehkah saya membelinya kemudian?
A: Sudah tentu boleh. Anda boleh membeli tiket pulang melalui laman web atau aplikasi kami, apabila anda mahu, dan biasanya empat jam sebelum bas anda berlepas. Kami sarankan anda membelinya beberapa hari awal supaya anda dapat menikmati tawaran dan promosi yang ada.
Q: Berapa jam awalkah saya perlu berada di agensi atau terminal untuk membolehkan saya menukar e-tiket saya?
A: Disarankan agar anda dapat berada di kaunter 1 jam awal sebelum berlepas untuk menukar e-tiket yang dikeluarkan melalui redBus untuk pengendali bas tertentu.
Q: Jika terdapat masalah, bagaimana saya boleh hubungi jabatan khidmat pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan bantuan berkaitan pembelian anda atau jika anda mempunyai sebarang soalan mengenai pengendali bas atau laluan tertentu, anda boleh menghubungi Jabatan Khidmat Pelanggan redBus di Malaysia dengan mendail +60330992524 atau dengan menghantar e-mel kepada support@redbus.my

Bas Kemudahan

Jenis-Jenis Bas milik Transnasional

Pelbagai jenis bas yang dikendalikan oleh Transnasional ialah:

  • Business Economy Club
  • Economy Club Class
  • Business
  • Standard
Lihat Lagi

Tempah Tiket Anda Dalam Talian

Setelah anda mendapat jadual bas, tempah tiket anda melalui laman sesawang redBus atau aplikasi.  Laman web ini telah dibangunkan untuk memastikan penumpang dapat menempah dan mengesahkan tiket bas mereka dengan mudah. Apa yang anda perlu lakukan adalah mengikuti langkah-langkah seperti yang dinyatakan di bawah:

 

●       Masukkan lokasi mengambil dan menurunkan penumpang di bawah bahagian "Dari" dan "Ke" di laman web atau aplikasi redBus

●       Pilih tarikh perjalanan anda di bawah "Tarikh Seterusnya"

●       Klik butang "Carian Bas"

 

Langkah seterusnya, anda akan dibawa ke laman yang memaparkan kesemua pengendali bas yang membawa penumpang di laluan yang anda cari. Anda boleh memilih bas berdasarkan jadual bas, tambang, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, ulasan, dan banyak lagi.

 

Pilih tempat duduk pilihan anda dengan menekan pada butang "Lihat Tempat Duduk" dan kemudian klik pada bahagian "Teruskan Tempahan". Anda akan dibawa ke laman bayaran di mana anda boleh membuat bayaran tiket anda dengan memilih salah satu daripada beberapa pilihan perbankan seperti kad kredit, kad debit atau sebarang mod lain yang tersedia.

JANJI KAMI

PENJADUALAN SEMULA TIKET
Anda tidak dapat meneruskan perjalanan yang dirancang? Jangan risau, anda lihat butang penjadualan semula sebelum anda memilih syarikat bas? Anda bijak, cari butang pulangan semula sebelum memilih syarikat bas.
TIKET-M
SMS Tiket-Mudah Alih adalah sah digunakan untuk perjalanan. Pilihlah untuk transaksi tanpa kertas dan perjalanan pintar. Cari ikon Tiket-M sebelum membuat pilihan syarikat bas.
TRANSAKSI PEMBAYARAN SELAMAT
redBus mempunyai standard keselamatan paling tinggi dan menyimpan maklumat serta pembelian anda dengan selamat dan terjamin.
PILIHAN
80+ Syarikat bas dan 800+ laluan diseluruh Malaysia & Singapura.

Transnasional Imej Bas