Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Muadzam Shah ke Mersing

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
1 hour 51 mins
Muadzam Shah
Mersing
106
MYR 13.50

Jarak dengan Bas Muadzam Shah ke Mersing

Bas Terawal
:
00:00
Bas Terakhir
:
23:30
Jarak
:
131 km

Jadual Bas dan Harga Muadzam Shah ke Mersing

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Sanwa Express 00:30 23:30 3 jam 45 minit HARGA PANDANGAN
Maraliner 00:00 00:00 3 jam 45 minit HARGA PANDANGAN
Transnasional 02:15 20:15 3 jam 45 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Muadzam Shah ke Mersing di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Muadzam Shah hingga Mersing adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Muadzam Shah ke Mersing?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Muadzam Shah hingga Mersing semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.


Bas Muadzam Shah ke Mersing

Perjalanan dengan bas dari Muadzam Shah untuk Mersing yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Muadzam Shah untuk Mersing.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Sanwa Express
 • operator-logo
  Maraliner
 • operator-logo
  Transnasional

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Muadzam Shah ke Mersing di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Muadzam Shah ke Mersing secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/muadzam-shah-to-mersing

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/muadzam-shah-a-mersing

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Muadzam Shah ke Mersing di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡