Bas Muadzam Shah

Cari Muadzam Shah Tiket Bas

(Pilihan)
PENGENDALI BAS TERBAIK
 • Transnasional
 • Ekspres Mutiara
 • Maraliner
 • Cepat Express
 • Sanwa Express

Laluan Bas Terunggul Dari Muadzam Shah

LaluanBas PertamaBas lepas
Muadzam Shah ke Kuala Lumpur08:4522:00TEMPAH SEKARANG
Muadzam Shah ke Tbs (terminal bersepadu selatan)08:4522:00TEMPAH SEKARANG
Muadzam Shah ke Kuantan13:1523:50TEMPAH SEKARANG
Muadzam Shah ke Segamat08:4519:30TEMPAH SEKARANG
Muadzam Shah ke Mersing00:0023:45TEMPAH SEKARANG

Laluan Bas Teratas Ke Muadzam Shah

LaluanBas PertamaBas lepas
Kuala Lumpur ke Muadzam Shah04:0023:45TEMPAH SEKARANG
Tbs (terminal bersepadu selatan) ke Muadzam Shah05:0023:45TEMPAH SEKARANG
Mersing ke Muadzam Shah09:0017:00TEMPAH SEKARANG
Segamat ke Muadzam Shah11:3023:15TEMPAH SEKARANG
Kuantan ke Muadzam Shah01:0018:00TEMPAH SEKARANG

Muadzam Shah Tiket Bas

Malaysia terdiri daripada salah satu rangkaian sistem pengangkutan jalan raya yang paling komprehensif di Asia. Muadzam Shah mempunyai banyak jenis kemudahan sosial dan perkhidmatan yang lancar.


Tempat Menaiki Bas di Muadzam Shah

Di bawah ini disenaraikan beberapa tempat menaiki bas di Muadzam Shah yang membantu penumpang untuk membuat pilihan lokasi yang paling mudah. Perlu di ambil perhatian bahawa ianya berbeza satu syarikat pengendali ke syarikat pengendali yang lain.

 • T. BAS SEMENTARA BDR MUADZAM
 • Stesen Bas Muadzam Shah
 • Muadzam Shah
Lihat Lagi

Tempat Menurunkan Penumpang di Muadzam Shah

Beberapa titik drop popular di Muadzam Shah diberikan di bawah. Sila ambil perhatian bahawa lokasi drop ini umumnya berbeza dari satu operator bas ke yang lain. Titik drop di Muadzam Shah adalah seperti berikut:

 • T. BAS SEMENTARA BDR MUADZAM
 • Stesen Bas Muadzam Shah
 • Muadzam Shah
Lihat Lagi

Syarikat Bas yang beroperasi ke Muadzam Shah

Terdapat beberapa syarikat yang beroperasi di Muadzam Shah. Kesemua syarikat bas yang disenaraikan ini membuatkan perjalanan bas yang di dalam bandar menjadi selesa. Beberapa syarikat bas popular di Muadzam Shah adalah:


Lihat Lagi

Tawaran pada Tiket Bas Muadzam Shah

Perjalanan ke dan dari Muadzam Shah dengan bas sekarang lebih berpatutan berbanding sebelumnya. Pelanggan boleh menikmati potongan harga sehingga 20% untuk tiket bas Muadzam Shah. Pilihlah dari banyak senarai bas yang tersedia ke dan dari Singapura dan dapatkan potongan hingga 20% untuk tempahan online tiket bas! Muadzam Shah bas boleh didapati dengan harga yang paling berpatutan dalam beberapa klik di redBus .

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers 

Muadzam Shah Menempah Tiket Secara Dalam Talian

Bas yang membawa penumpang di Muadzam Shah boleh dijadikan pilihan perjalanan oleh ramai orang. Menempah tiket Muadzam Shah dalam talian adalah mudah, cepat dan boleh ditempah dengan selamat di redbus.my.

Imej Teratas

Soalan Lazim

Q: Adakah saya perlu mencipta akaun di laman web redBus untuk menempah bas?
A: Tidak, anda tidak perlu mencipta akaun dengan redBus untuk menempah tiket. Tetapi, adalah dinasihatkan untuk mencipta akaun untuk membantu mempercepatkan proses tempahan apabila anda ingin menempah tiket bas. redBus menawarkan pelbagai diskaun dan tawaran dengan itu anda boleh memanfaatkan tawaran dengan mudah sekiranya anda berdaftar dengan redBus.
Q: Apakah itu M-Tiket?
A: M-Tiket adalah sejenis cetakan maya tiket bas anda. M-Tiket adalah SMS yang dihantar ke nombor mudah alih berdaftar apabila anda telah berjaya membuat tempahan tiket bas di laman web rasmi redBus. M-Tiket akan mempunyai butiran tiket bas anda seperti masa, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, nombor pendaftaran kenderaan, PNR, dan juga nombor TIN. Prosedur M-Tiket telah menjadi inisiatif mesra alam yang digunakan oleh redBus untuk membantu mengurangkan penggunaan kertas.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya menempah tiket bas di Muadzam Shah?
A: Anda boleh melawat kaunter operator bas pilihan anda atau lawati laman web rasmi redBus. Laman web mesra pengguna dan berinteraktif ini menawarkan proses tempahan tiket bas langkah demi langkah dalam masa beberapa minit sahaja. Laman ini mempunyai banyak maklumat berguna seperti jadual waktu, tambang, empat mengambil dan menurunkan penumpang, dan banyak lagi.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan sebarang bantuan berkaitan tempahan atau mempunyai pertanyaan mengenai pengendali atau laluan bas tertentu, anda boleh hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus di Malaysia dengan menghubungi talian +603-3099-2524 atau anda juga boleh menghantar e-mel ke support@redbus.my
Q: Adakah selamat untuk saya menempah tiket di laman web redBus dengan menggunakan kad debit atau kad kredit?
A: redBus telah membuat pelaburan besar untuk memastikan pelanggan mereka dilindungi pada setiap masa dan bukan hanya di dalam perjalanan. redBus menempatkan platform yang dilindungi di mana transaksi boleh dibuat dengan selamat. Dengan lebih 180 juta pengguna yang berpuas hati, sejumlah besar transaksi yang dilakukan selama ini boleh memberi gambaran dengan tepat tentang tahap keselamatan pembayaran melalui laman web atau aplikasi redBus.
Q: Adakah terdapat diskaun untuk tiket bas Muadzam Shah?
A: Ya. Semasa menempah tiket bas Muadzam Shah, penumpang boleh mendapat potongan hingga 20% untuk tiket bas mereka. Ini juga merupakan tawaran terbaik untuk mendapatkan tiket bas Muadzam Shah.