Golden Coach Bas Ulasan

Carian Golden Coach Tiket Bas

Pilihan

Golden Coach Bus Ulasan

Golden Coach Bas Ulasan

Baca setiap ulasan dan penarafan berkenaan pengendali bas tertentu di Malaysia di dalam platform redBus yang telah ditulis oleh pelanggan yang kami percayai dan telah berpuas hati. Setiap ulasan, sama ada positif atau negatif, disimpan di dalam platform redBus untuk membantu pelanggan membuat keputusan bijak apabila memilih pengendali bas mereka. Pelanggan boleh membaca maklum balas yang diberikan oleh penumpang berkenaan mana-mana pengendali bas tertentu. Apa yang perlu mereka lakukan hanyalah menekan butang “Taraf & Ulasan” pada tapak Golden Coach dan melihat apa yang penumpang lain katakan mengenai pengendali tersebut. Tapak "Taraf & Ulasan" juga memaparkan apa yang disukai oleh penumpang tentang Golden Coach seperti kemudahan yang disediakan, etika pemanduan, henti rehat, dan lain-lain. Baca ulasan Golden Coach terlebih dahulu sebelum membuat tempahan tiket bas dalam talian.

Bagaimana cara untuk saya siarkan ulasan mengenai Golden Coach?

redBus mempunyai moto yang bermaksud sentiasa mencari langkah untuk meningkatkan pengalaman perjalanan pelanggan Golden Coach. Dan walaupun redBus hampir menyempurnakan model ini, ruang untuk penambahbaikan sentiasa ada. Inilah yang dikatakan suara pelanggan itu suatu yang penting. Tab “Penarafan & Ulasan” di dalam laman web redBus menawarkan pandangan perjalanan penumpang dengan Golden Coach.

 

Seseorang pelanggan boleh memberi pandangan sebaik sahaja mereka melengkapkan perjalanan. E-mel atau pemberitahuan akan dihantar kepada pelanggan sebaik selesai perjalanan di mana pelanggan tersebut boleh menilai pengalaman mereka dengan Golden Coach. Maklumat ini bukan sahaja dapat membantu operator dan redBus meningkatkan perkhidmatan mereka tetapi juga membantu para penumpang baru membuat keputusan yang betul apabila membuat tempahan tiket bas mereka secara dalam talian.

Golden Coach Laluan-laluan Bas & Waktu Perjalanan

LaluanBas PertamaBas Terakhir
Singapore ke Sitiawan08:4523:59TEMPAH SEKARANG
Singapore ke Seremban00:4523:59TEMPAH SEKARANG
Singapore ke Kuala Lumpur00:4523:59TEMPAH SEKARANG
Singapore ke Kampar08:2023:59TEMPAH SEKARANG
Singapore ke Chemor08:2023:59TEMPAH SEKARANG

Soalan Lazim

Q-1). Bagaimana cara untuk saya beri ulasan tentang syarikat Golden Coach ?
A: Untuk meninggalkan ulasan di redBus, anda perlu untuk anda membeli tiket bas syarikat Golden Coach dan telah menyelesaikan perjalanan anda dengan syarikat tersebut. Ini adalah untuk memastikan bahawa ulasan tersebut diberi oleh pelanggan yang betul.
Q-2). Saya telah membeli tiket di redBus di Golden Coach dan saya telah melakukan perjalanan saya, bagaimana boleh saya siarkan ulasan saya?
A: Proses ini paling mudah. Setelah perjalanan anda selesai, anda akan menerima e-mel untuk meninggalkan ulasan mengenai syarikat Golden Coach. Hanya muat semula peti masuk e-mel anda, buka e-mel dan tulis ulasan.
Q-3). Proses ini paling mudah. Setelah perjalanan anda selesai, anda akan menerima e-mel untuk meninggalkan ulasan mengenai syarikat Golden Coach. Hanya muat semula peti masuk e-mel anda, buka e-mel dan tulis ulasan.
A: Setiap pengendali bas mempunyai perkhidmatan yang berbeza dan setiap perkhidmatan tersebut mempunyai ciri-ciri tertentu. Di bahagian 'Perkhidmatan', anda akan menjumpai butiran setiap perkhidmatan berbeza Golden Coach.
Q-4). Berapakah berat bagasi yang dibenarkan untuk dibawa ke dalam Golden Coach?
A: Untuk mengetahui butiran lanjut, kami sarankan supaya anda menghubungi pengendali bas secara langsung. Di dalam redBus, anda akan memperoleh maklumat penting yang boleh dihubungi. Lawati bahagian paling bawah laman sesawang dan di bahagian “Mengenai redBus” anda akan temui pautan “Syarikat” Tekan pada laman berkaitan dan cari nombor telefon dan alamat untuk dihubungi.
Q-5). Bagaimana cara untuk saya membeli tiket syarikat Golden Coach melalui redBus?
A: Proses ini paling mudah. Di kotak carian, anda hanya perlu tulis nama bandar destinasi perjalanan di dalam kotak sumber atau destinasi, kemudian pilih tarikh perjalanan dan tekan pada butang carian. redBus akan menunjukkan beberapa pilihan perjalanan, anda hanya perlu pilih pengendali bas yang anda mahu, jadual yang memuaskan dan beli!
Q-6). Saya terlupa untuk membeli tiket pulang ke Golden Coach, bolehkah saya membelinya kemudian?
A: Sudah tentu boleh. Anda boleh membeli tiket pulang melalui laman web atau aplikasi kami, bila-bila anda mahu, dan biasanya 4 jam sebelum bas berlepas. Kami sarankan anda membelinya beberapa hari awal supaya anda dapat menikmati tawaran dan promosi yang ada.
Q-7). Adakah saya perlu mengambil tiket saya sebaik sahaja saya membelinya melalui aplikasi mudah alih redBus?
A: Tidak perlu. Apabila pembelian dilakukan melalui redBus, tiket digital akan dihantar ke e-mel anda. Pada hari perjalanan, anda perlu pergi ke terminal dan cari kaunter pengendali bas, tunjukkan e-tiket dan syarikat tersebut akan memberi anda satu lagi tiket.
Q-8). Berapa jam awalkah saya perlu berada di agensi atau terminal untuk membolehkan saya menukar e-tiket saya?
A: Disarankan agar anda dapat berada di kaunter 1 jam awal sebelum berlepas untuk menukar e-tiket yang dikeluarkan melalui redBus untuk pengendali bas tertentu.
Q-9). Jika terdapat masalah, bagaimana cara untuk saya hubungi jabatan khidmat pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan bantuan berkaitan pembelian atau mempunyai sebarang soalan mengenai pengendali bas atau laluan tertentu, anda boleh menghubungi jabatan khidmat pelanggan redBus di Malaysia dengan mendail +60330992524 atau dengan menghantar e-mel kepada support@redbus.my

BUS

OUR PROMISE

RESCHEDULE TICKETS
What if you are not able to travel as per the plan? Be wise, look for reschedule icon before selecting coach company? Be wise, look for refundable icon before selecting coach company.
M-TICKET
Mobile-Ticket SMS is enough for travelling. Go paperless and travel smart. Look for M-Ticket icon before selecting coach company.
SECURE PAYMENTS
redBus has the highest security standards and keeps your information and purchases completely safe and secure.
CHOICE
80+ Coach companies and 800+ Routes across Malaysia & Singapore.