Bas Dari Kuala Lumpur ke Hatyai


Sila pilih tarikh perjalanan dan tempah tiket anda

Pengendali Bas Terbaik
Kami menunjukkan kepada anda bas untuk 23-Mar-2019.
Untuk menukar tarikh klik pada panel tarikh di atas
Ok

Oops! Tiada bas yang dijumpai

Jadual Bas dan Harga Kuala Lumpur ke Hatyai

Pengendali BasBas PertamaBas TerakhirTempoh 
Intertop Express 09:00 10:00   Lihat Harga
Konsortium (Malaysia) 22:30 23:59   Lihat Harga
Kesatuan Express 08:00 21:30   Lihat Harga
KKKL Express 22:30 22:30   Lihat Harga
CTTS Holidays 23:59 23:59   Lihat Harga

Kajian Pelanggan


Menaiki Bas dari Kuala Lumpur ke Hat Yai

Perjalanan menaiki bas mengambil masa lebih kurang 6-7 jam untuk sampai ke Hat Yai dari Kuala Lumpur. Beberapa pengendali bas ini bergerak sejauh 534 km. Terdapat 11 buah bas yang berkhidmat di laluan ini, yang juga menyediakan kemudahan kepada semua penumpang. Anda boleh menempah tiket bas dari Kuala Lumpur ke Hat Yai dengan harga serendah RM 61. Kesemua bas ini lengkap dengan ruang dalaman yang bersih dan ciri-ciri tempat duduk yang selesa.

Hat Yai ialah satu bandar yang menarik terletak di Thailand, dan ianya juga satu tempat pelancongan dan membeli belah yang terkenal. Ramai pengunjung datang melawat dari Kuala Lumpur dengan adanya kemudahan pengangkutan bas. Tambahan pula, ia satu bentuk pengangkutan yang mudah dan selamat. Anda boleh memilih bas yang disukai dan tiba di Hat Yai dengan selesa.

Tempat Menaiki Bas dan Menurunkan Penumpang

Kebanyakan bas akan melalui lokasi menaiki bas utama di Kuala Lumpur. Antaranya adalah Hentian Duta, Kepong dan TBS. Penumpang boleh memilih untuk turun di lokasi pilihan mereka. Beberapa lokasi menurunkan penumpang utama ialah seperti terminal bas Hatyai dan Hatyai Songhkhla.

Bas dari Kuala Lumpur ke Hat Yai yang berkhidmat di laluan in tersedia dalam kategori SVIP dan VIP. All types of buses plying in this route provides ample amount of comfort to all the passengers.

Kuala Lumpur ke bas Hat Yai yang masuk dalam laluan ini datang dalam kategori SVIP dan VIP. Kesemua jenis bas ini menyediakan keselesaan kepada semua penumpang.

Perkara menarik di Hat Yai

Terdapat banyak perkara menarik untuk terokai di Hat Yai. Beberapa tempat menarik adalah seperti:

  • Pasar terapung
  • Wat Hat Yai Nai
  • Menara Jam
  • Pasar Kim Yong
  • Kereta Kabel Hat YaiMencari tiket pulang juga? Sila menyemak bas dari Hatyai ke Kuala Lumpur.


Lain Tempat Pelepasan & Penurunan Penumpang Dalam

Kuala Lumpur

Hatyai


Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Kuala Lumpur ke Hatyai di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.