Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Tanah Merah ke Kuala Lumpur

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
5 hours 39 mins
Tanah Merah
Kuala Lumpur
160
MYR 34.00

Jarak dengan Bas Tanah Merah ke Kuala Lumpur

Bas Terawal
:
09:00
Bas Terakhir
:
23:00
Jarak
:
403 km

Jadual Bas dan Harga Tanah Merah ke Kuala Lumpur

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Maraliner 21:15 22:15 6 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Lienadia Express 09:45 23:00 6 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Queen Express 09:40 22:30 6 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Ekspres Mutiara 09:00 22:30 6 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Ekspres Musafir 09:45 22:00 6 jam 0 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Tanah Merah ke Kuala Lumpur di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Tanah Merah hingga Kuala Lumpur adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Tanah Merah ke Kuala Lumpur?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Tanah Merah ke Kuala Lumpur?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Tanah Merah hingga Kuala Lumpur semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.


Bas Tanah Merah ke Kuala Lumpur

Perjalanan dengan bas dari Tanah Merah untuk Kuala Lumpur yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Tanah Merah untuk Kuala Lumpur.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Maraliner
 • operator-logo
  Lienadia Express
 • operator-logo
  Queen Express
 • operator-logo
  Ekspres Mutiara
 • operator-logo
  Ekspres Musafir
 • operator-logo
  My Xpress
 • operator-logo
  Asia Express

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Tanah Merah ke Kuala Lumpur di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Tanah Merah ke Kuala Lumpur secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/tanah-merah-to-kuala-lumpur

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/tanah-merah-a-kuala-lumpur

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Tanah Merah ke Kuala Lumpur di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡