Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Kuala Lumpur ke Bandar Penawar

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
4 hours 4 mins
Kuala Lumpur
Bandar Penawar
28
MYR 39.90

Jarak dengan Bas Kuala Lumpur ke Bandar Penawar

Bas Terawal
:
09:00
Bas Terakhir
:
23:59
Jarak
:
389 km

Jadual Bas dan Harga Kuala Lumpur ke Bandar Penawar

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd 11:00 23:59 6 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Maraliner 09:00 21:00 6 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Aerobus 13:30 18:00 6 jam 30 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Kuala Lumpur ke Bandar Penawar?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Kuala Lumpur ke Bandar Penawar?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Kuala Lumpur hingga Bandar Penawar semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Kuala Lumpur ke Bandar Penawar di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Kuala Lumpur hingga Bandar Penawar adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.


Bas Kuala Lumpur ke Bandar Penawar

Perjalanan dengan bas dari Kuala Lumpur untuk Bandar Penawar yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Kuala Lumpur untuk Bandar Penawar.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd
 • operator-logo
  Maraliner
 • operator-logo
  Aerobus

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Kuala Lumpur ke Bandar Penawar di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡