Bas Jerantut

Cari Jerantut Tiket Bas

(Pilihan)
PENGENDALI BAS TERBAIK
  • Unititi Express
  • Transnasional
  • Ekspres Mutiara
  • TransMalaya Ekspres

Laluan Bas Terunggul Dari Jerantut

LaluanBas PertamaBas lepas
Jerantut ke Kuala Lumpur07:0019:15TEMPAH SEKARANG
Jerantut ke Pekeliling07:1019:15TEMPAH SEKARANG
Jerantut ke Tbs (terminal bersepadu selatan)07:0019:15TEMPAH SEKARANG
Jerantut ke Kuantan08:0018:00TEMPAH SEKARANG
Jerantut ke Terminal Kuantan Sentral08:0018:00TEMPAH SEKARANG

Laluan Bas Teratas Ke Jerantut

LaluanBas PertamaBas lepas
Kuala Lumpur ke Jerantut08:0020:15TEMPAH SEKARANG
Pekeliling ke Jerantut08:0020:15TEMPAH SEKARANG
Terminal Kuantan Sentral ke Jerantut10:0020:30TEMPAH SEKARANG
Tbs (terminal bersepadu selatan) ke Jerantut08:0019:30TEMPAH SEKARANG
Kuantan ke Jerantut10:0020:30TEMPAH SEKARANG

Jerantut Tiket Bas

Malaysia terdiri daripada salah satu rangkaian sistem pengangkutan jalan raya yang paling komprehensif di Asia. Jerantut mempunyai banyak jenis kemudahan sosial dan perkhidmatan yang lancar.


Tempat Menaiki Bas di Jerantut

Di bawah ini disenaraikan beberapa tempat menaiki bas di Jerantut yang membantu penumpang untuk membuat pilihan lokasi yang paling mudah. Perlu di ambil perhatian bahawa ianya berbeza satu syarikat pengendali ke syarikat pengendali yang lain.

  • Jerantut
  • Kuala Tembeling. (Note: For departure at here, please make sure you have your own transfer from Taman Negara, if any, to here for pick up)
  • Opposite Ambank Jerantut, Jerantut. (Note: This only for arrival at Jerantut, continue to Taman Negara need to take boat, passenger need to pay extra RM30 at the counter during counter check in for boat ride.) (For departure at Jerantut, please make sure you have your own transfer from Taman Negara, if any, to here for pick up)
Lihat Lagi

Tempat Menurunkan Penumpang di Jerantut

Beberapa titik drop popular di Jerantut diberikan di bawah. Sila ambil perhatian bahawa lokasi drop ini umumnya berbeza dari satu operator bas ke yang lain. Titik drop di Jerantut adalah seperti berikut:

  • Jerantut
  • Opposite Ambank Jerantut, Jerantut. (Note: This only for arrival at Jerantut, continue to Taman Negara need to take boat, passenger need to pay extra RM30 at the counter during counter check in for boat ride.) (For departure at Jerantut, please make sure you have your own transfer from Taman Negara, if any, to here for pick up)
Lihat Lagi

Syarikat Bas yang beroperasi ke Jerantut

Terdapat beberapa syarikat yang beroperasi di Jerantut. Kesemua syarikat bas yang disenaraikan ini membuatkan perjalanan bas yang di dalam bandar menjadi selesa. Beberapa syarikat bas popular di Jerantut adalah:


Lihat Lagi

Tawaran pada Tiket Bas Jerantut

Perjalanan ke dan dari Jerantut dengan bas sekarang lebih berpatutan berbanding sebelumnya. Pelanggan boleh menikmati potongan harga sehingga 20% untuk tiket bas Jerantut. Pilihlah dari banyak senarai bas yang tersedia ke dan dari Singapura dan dapatkan potongan hingga 20% untuk tempahan online tiket bas! Jerantut bas boleh didapati dengan harga yang paling berpatutan dalam beberapa klik di redBus .

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers 

Jerantut Menempah Tiket Secara Dalam Talian

Bas yang membawa penumpang di Jerantut boleh dijadikan pilihan perjalanan oleh ramai orang. Menempah tiket Jerantut dalam talian adalah mudah, cepat dan boleh ditempah dengan selamat di redbus.my.

Imej Teratas

Soalan Lazim

Q: Adakah saya perlu mencipta akaun di laman web redBus untuk menempah bas?
A: Tidak, anda tidak perlu mencipta akaun dengan redBus untuk menempah tiket. Tetapi, adalah dinasihatkan untuk mencipta akaun untuk membantu mempercepatkan proses tempahan apabila anda ingin menempah tiket bas. redBus menawarkan pelbagai diskaun dan tawaran dengan itu anda boleh memanfaatkan tawaran dengan mudah sekiranya anda berdaftar dengan redBus.
Q: Apakah itu M-Tiket?
A: M-Tiket adalah sejenis cetakan maya tiket bas anda. M-Tiket adalah SMS yang dihantar ke nombor mudah alih berdaftar apabila anda telah berjaya membuat tempahan tiket bas di laman web rasmi redBus. M-Tiket akan mempunyai butiran tiket bas anda seperti masa, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, nombor pendaftaran kenderaan, PNR, dan juga nombor TIN. Prosedur M-Tiket telah menjadi inisiatif mesra alam yang digunakan oleh redBus untuk membantu mengurangkan penggunaan kertas.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya menempah tiket bas di Jerantut?
A: Anda boleh melawat kaunter operator bas pilihan anda atau lawati laman web rasmi redBus. Laman web mesra pengguna dan berinteraktif ini menawarkan proses tempahan tiket bas langkah demi langkah dalam masa beberapa minit sahaja. Laman ini mempunyai banyak maklumat berguna seperti jadual waktu, tambang, empat mengambil dan menurunkan penumpang, dan banyak lagi.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan sebarang bantuan berkaitan tempahan atau mempunyai pertanyaan mengenai pengendali atau laluan bas tertentu, anda boleh hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus di Malaysia dengan menghubungi talian +603-3099-2524 atau anda juga boleh menghantar e-mel ke support@redbus.my
Q: Adakah selamat untuk saya menempah tiket di laman web redBus dengan menggunakan kad debit atau kad kredit?
A: redBus telah membuat pelaburan besar untuk memastikan pelanggan mereka dilindungi pada setiap masa dan bukan hanya di dalam perjalanan. redBus menempatkan platform yang dilindungi di mana transaksi boleh dibuat dengan selamat. Dengan lebih 180 juta pengguna yang berpuas hati, sejumlah besar transaksi yang dilakukan selama ini boleh memberi gambaran dengan tepat tentang tahap keselamatan pembayaran melalui laman web atau aplikasi redBus.
Q: Adakah terdapat diskaun untuk tiket bas Jerantut?
A: Ya. Semasa menempah tiket bas Jerantut, penumpang boleh mendapat potongan hingga 20% untuk tiket bas mereka. Ini juga merupakan tawaran terbaik untuk mendapatkan tiket bas Jerantut.