KPB Seremban

Carian KPB Seremban Tiket Bas

Pilihan

Info Terkini Covid-19 untuk KPB Seremban Bas-bas

Peringatan-peringatan penting sebelum merancang perjalanan dengan KPB Seremban

Info Terkini Covid-19 untuk KPB Seremban Bas-basPastikan anda ketahui sekatan perjalanan yang mungkin dikenakan di tempat bertolak dan destinasi anda.
Info Terkini Covid-19 untuk KPB Seremban Bas-basTempah tiket bas dalam talian dengan terlebih dahulu untuk mengelakkan sentuhan fizikal.
Info Terkini Covid-19 untuk KPB Seremban Bas-basBawa alat-alat kebersihan diri peribadi anda seperti pembersih tangan, tisu, dan sabun.
Info Terkini Covid-19 untuk KPB Seremban Bas-basSentiasa memakai pelitup muka apabila berada di dalam KPB Seremban.
Info Terkini Covid-19 untuk KPB Seremban Bas-basKPB Seremban mungkin tidak menyediakan linen atau selimut, jadi pastikan untuk membawa.
Info Terkini Covid-19 untuk KPB Seremban Bas-basOleh sebab saringan suhu badan dan langkah-langkah berjaga, bas-bas mungkin mengalami kelewatan. Buat perancangan rapi untuk menjimatkan masa perjalanan anda.

KPB Seremban Laluan-laluan Bas & Waktu Perjalanan

LaluanBas PertamaBas Terakhir
Seremban ke Penang09:4521:15TEMPAH SEKARANG
Seremban ke Kuala Lumpur09:4521:15TEMPAH SEKARANG
Seremban ke Johor Bahru09:1520:30TEMPAH SEKARANG
Seremban ke Pasir Gudang09:1520:30TEMPAH SEKARANG
Seremban ke Ayer Hitam09:1520:30TEMPAH SEKARANG

KPB Seremban di redBus

KPB Seremban ialah salah sebuah pengendali bas terkemuka di Malaysia, mengendali lebih daripada 892 mematuhi langkah-langkah keselamatan, menepati waktu dan memenuhi keperluan perjalanan para penumpang. Bas-bas diselenggara dengan baik dan pemandu-pemandu berpengalaman sentiasa memastikan keselamatan di jalanraya untuk penumpang. KPB Seremban ialah sebuah penyedia beberapa jenis perkhidmatan bas yang menghubungkan laluan-laluan bandar yang berberlainan.


Perkhidmatan Bas KPB Seremban

Pengendali bas ini juga mengendalikan bas-bas pada waktu malam, memberikan kemudahan perjalanan untuk semua jenis pengembara.

KPB Seremban Tawaran

Memesan tiket bas KPB Seremban online di redBus hadir dengan banyak faedah. Penumpang boleh mendapat potongan harga yang menarik semasa menempah tiket bas KPB Seremban. Pelanggan kini dapat potongan harga hingga 20% untuk tiket bas [BO_Name] mereka dan menikmati perjalanan bas yang selesa dan sangat berpatutan. Juga, pastikan perjalanan anda dengan harga nominal semasa menyelesaikan pembayaran!

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers 

KPB Seremban Offers

Kelebihan lain apabila membuat tempahan tiket bas online KPB Seremban dengan redBus ialah mendapat pelbagai diskaun atan tawaran semasa membuat tempahan. Apabila pelanggan membuat tempahan melalui platform redBus, mereka akan mendapat lebih MYR 2 ke atas tiket bas yang ditempah. Pelanggan juga boleh membayar insurans perjalanan dengan sedikit bayaran sebaik menjelaskan pembayaran tempahan.

KPB Seremban juga menawarkan MYR 2 POTONGAN ke atas harga tiket bas anda! Maklumat lanjut boleh didapati dari terma dan syarat yang dinyatakan di bawah
  • Tawaran ini sah bermula 05-10-2020 ke 31-12-2020
  • Tawaran ini sah untuk tiket tambang Minima : MYR 3
  • Offer available only before 2 hours of departure time
KPB Seremban juga menawarkan MYR 1 POTONGAN ke atas harga tiket bas anda! Maklumat lanjut boleh didapati dari terma dan syarat yang dinyatakan di bawah :
  • Tawaran ini sah bermula 05-10-2020 ke 31-12-2020
  • Tawaran ini sah untuk tiket tambang Minima : MYR 2

Penempahan tiket bas KPB Seremban di redBus

redBus menawarkan pilihan tempahan tiket dalam talian untuk kebanyakan bas yang dikendalikan oleh KPB Seremban. Anda boleh log masuk ke redbus.my pada bila-bila masa dan tempah tiket bas anda dengan pilihan-pilihan pembayaran yang selesa dan elakkan masalah menunggu di kaunter tiket.

Bas Kemudahan

Reclining seatYes
Hand Sanitisers ProvidedNo
Charging PointNo
Reading LightNo
WIFINo
ToiletNo
BlanketsNo
Water BottleNo
SnacksNo
NewspaperNo

Soalan Lazim

Q: Adakah diskaun diberi kepada KPB Seremban?
A: Ya. Pelanggan boleh mendapatkan diskaun tambahan MYR 2 apabila membuat tempahan tiket bas online dengan redBus.
Q: Adakah ini merupakan tawaran terbaik yang diberikan oleh KPB Seremban di dalam platform redBus?
A: Ya, tawaran ini diadakan secara eksklusif di platform redBus dan selain kupon-kupon lain yang berkaitan yang boleh diguna di platform ini.
Q: Berapa lamakan tawaran ini sah untuk KPB Seremban?
A: Tawaran ini terbuka untuk jangka masa 05-10-2020 ke 31-12-2020 dan boleh didapati apabila pelanggan menempah tiket bas KPB Seremban secara eksklusif melalui platform redBus.
Q: Bagaimana saya boleh menempah tiket bas KPB Seremban?
A: Anda boleh melawat kaunter tiket KPB Seremban yang terletak di terminal bas terdekat atau anda boleh layari laman web rasmi KPB Seremban untuk menempah tiket anda. Penyelesaian tempahan yang lebih mudah juga telah disediakan oleh redBus, Malaysia. Laman web mesra pengguna ini menawarkan cara yang lebih mudah untuk menempah tiket bas anda secara dalam talian.
Q: Berapakah harga tiket bas pada kos bas KPB Seremban?
A: Tambang tiket adalah berbeza bergantung kepada tempat mengambil dan menurunkan penumpang. Anda boleh melawat redbus.my/ms agar sentiasa mendapat maklumat terkini mengenai tambang bas, ketersediaan dan banyak lagi. Platform pembayaran di laman web redBus memastikan setiap transaksi yang dilakukan di laman web ini dilindungi.
Q: Adakah saya perlu mencetak tiket bas saya untuk menaiki bas?
A: Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF.Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.
Q: Sekiranya saya menempah tiket bas di kaunter atau di platform redBus?
A: Itu bergantung pada apa yang paling sesuai untuk anda. Anda boleh menempah tiket di kaunter tetapi anda mungkin terlambat untuk menempah kerusi di tepi tingkap yang selesa atau menghadapi risiko terlambat untuk menempah mana-mana kerusi sama sekali. Banyak orang mengakui manfaat tempahan tiket bas di platform dalam talian seperti redBus. Ia mudah, senang, dan dapat menjawab semua pertanyaan anda dengan hanya melayari laman web. Laman web ini menyediakan kemas kini secara langsung di beberapa saluran yang berbeza seperti jadual bas, tambang, tempat duduk yang tersedia, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, diskaun dan tawaran, dan banyak lagi.
Q: Adakah terdapat potongan harga yang ditawarkan oleh KPB Seremban?
A: Ya. Pelanggan boleh mendapat potongan harga sehingga 20% apabila mereka menempah tiket bas online dengan redBus, Malaysia.
Q: Adakah ini tawaran terbaik yang diberikan oleh KPB Seremban di platform redBus?
A: Ya, tawaran ini tersedia secara eksklusif di platform redBus dan melebihi semua tawaran berasaskan kupon lain yang boleh anda gunakan di laman web ini.