Bas Golden Mile Complex

Cari Golden Mile Complex Tiket Bas

(Pilihan)
PENGENDALI BAS TERBAIK
  • Five Star Tours
  • The One Travel & Tours

Bas Daripada Golden Mile Complex

LaluanBilangan BasTambang bermula dari (MYR)
Golden Mile Complex ke Kuala Lumpur3721.50HARGA PANDANGAN
Golden Mile Complex ke Berjaya times square1421.50HARGA PANDANGAN
Golden Mile Complex ke Yong peng1321.50HARGA PANDANGAN
Golden Mile Complex ke Tbs (terminal bersepadu selatan)1321.50HARGA PANDANGAN
Golden Mile Complex ke Seremban1021.50HARGA PANDANGAN

Bss Kepada Golden Mile Complex

LaluanBilangan BasTambang bermula dari (MYR)
Kuala Lumpur ke Golden Mile Complex1151.50HARGA PANDANGAN
Tbs (terminal bersepadu selatan) ke Golden Mile Complex651.50HARGA PANDANGAN
Petaling jaya ke Golden Mile Complex556.50HARGA PANDANGAN
1 utama shopping centre/1u bus terminal ke Golden Mile Complex556.50HARGA PANDANGAN
Berjaya times square ke Golden Mile Complex551.50HARGA PANDANGAN

Kenapa memilih untuk menempah tiket dengan redBus?

Setiap pelanggan kami layak untuk menerima kesemua tawaran aktif dan rebat tunai. Mereka dapat menikmati perjalanan bas pada harga mampu milik. T&C*. Prosedur tempahan bas kami yang senang, cepat dan selamat akan memberi pengalaman belian yang mudah. Kami sarankan anda membuat tempahan tiket awal (tidak wajib) dan mendapat potongan yang menarik.

Golden Mile Complex Menempah Tiket Secara Dalam Talian

Bas yang membawa penumpang di Golden Mile Complex boleh dijadikan pilihan perjalanan oleh ramai orang. Menempah tiket Golden Mile Complex dalam talian adalah mudah, cepat dan boleh ditempah dengan selamat di redbus.my

Kenapa memilih untuk menempah tiket dengan redBus?

Setiap pelanggan kami layak untuk menerima kesemua tawaran aktif dan rebat tunai. Mereka dapat menikmati perjalanan bas pada harga mampu milik. T&C*. Prosedur tempahan bas kami yang senang, cepat dan selamat akan memberi pengalaman belian yang mudah. Kami sarankan anda membuat tempahan tiket awal (tidak wajib) dan mendapat potongan yang menarik.

Tawaran dalam Tiket Bas Golden Mile Complex

Penumpang yang ingin melakukan perjalanan ke dan dari Golden Mile Complex boleh mendapat diskaun sehingga 20% untuk tiket bas Golden Mile Complex online. redBus membawakan pengalaman tiket bas yang luar biasa dengan potongan harga dan tawaran yang besar. Pilih mana-mana bas yang ada ke dan dari Golden Mile Complex dan jimat besar semasa membuat tempahan tiket bas. Perjalanan bas yang berpatutan di sekitar Golden Mile Complex bukan lagi mimpi!

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers 

Imej Teratas

Soalan Lazim

Q: Apa yang berlaku jika bas tidak memulakan perjalanan pada masa yang ditetapkan di dalam tiket dan / atau dibatalkan?
A: Untuk setiap masalah logistik serta penyelesaiannya, ianya perlulah dirujuk secara langsung di kaunter pengendali bas.
Q: Apa diskaun yang terdapat pada tiket bas Golden Mile Complex?
A: Golden Mile Complex adalah terminal bas yang popular dan penumpang yang menempah tiket bas mereka di redBus boleh mendapat diskaun sehingga 20% untuk tempahan bas Golden Mile Complex.
Q: Adakah saya perlu membuat akaun di laman web redBus untuk membeli tiket bas?
A: Tidak, anda tidak perlu mencipta akaun dengan redBus untuk menempah tiket. Tetapi, adalah lebih baik sekiranya anda mencipta akaun kerana ianya dapat membantu mempercepatkan proses tempahan apabila anda ingin menempah tiket bas. redBus menawarkan sejumlah diskaun dan tawaran serta anda boleh memanfaatkan tawaran dengan mudah sekiranya anda berdaftar dengan redBus.
Q: Adakah saya perlu menempah tiket bas di kaunter atau di platform redBus?
A: Terdapat 2 cara untuk anda membeli tiket bas di seluruh negara. Anda boleh pergi terus pergi ke kaunter terminal pilihan anda, beratur di kaunter pengendali bas destinasi yang anda ingin lawati, beratur, pilih tempat duduk dan tempah tiket anda. Atau anda juga boleh lawati laman web redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit dan itu semua dilakukan dari keselesaan rumah atau pejabat anda.
Q: Bagaimana saya boleh membeli tiket ke Golden Mile Complex?
A: Anda boleh membeli tiket bas ke dan dari Golden Mile Complex atau ke mana-mana destinasi pilihan anda di Malaysia dengan hanya melawati laman web rasmi redBus iaitu redbus.my/ms
Q: Perlukah saya membawa tiket bas bercetak ke Golden Mile Complex?
A: Anda tidak perlu membawa tiket bas yang dicetak, tetapi anda mesti membawa e-tiket yang kami hantar ke e-mel anda sebaik pembelian selesai. Di terminal, bawa dan tunjukkan di kaunter syarikat bas anda, dan mereka akan memberikan tiket yang perlu anda gunakan apabila ingin menaiki bas.