Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas KLIA ke Kuala Lumpur

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
48 mins
KLIA
Kuala Lumpur
885
MYR 10.00

Jarak dengan Bas KLIA ke Kuala Lumpur

Bas Terawal
:
00:00
Bas Terakhir
:
23:45
Jarak
:
60.9 km

Jadual Bas dan Harga KLIA ke Kuala Lumpur

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
CS Travel and Tours 09:45 17:15 1 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Bas Malaysia 07:00 23:25 1 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Star Shuttle Express 00:01 23:15 1 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Aerobus 00:00 23:30 1 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Airport Coach 05:15 23:30 1 jam 0 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas KLIA ke Kuala Lumpur di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas KLIA hingga Kuala Lumpur adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket KLIA ke Kuala Lumpur?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas KLIA hingga Kuala Lumpur semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari KLIA ke Kuala Lumpur?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.


PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  CS Travel and Tours
 • operator-logo
  Bas Malaysia
 • operator-logo
  Star Shuttle Express
 • operator-logo
  Aerobus
 • operator-logo
  Airport Coach
 • operator-logo
  JETBUS by LNH
 • operator-logo
  Skybus Malaysia

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari KLIA ke Kuala Lumpur di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas KLIA ke Kuala Lumpur secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/klia-to-kuala-lumpur

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/klia-a-kuala-lumpur

Bas KLIA ke Kuala Lumpur

Perjalanan dengan bas dari KLIA untuk Kuala Lumpur yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara KLIA untuk Kuala Lumpur.Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari KLIA ke Kuala Lumpur di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡