Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Kuala Terengganu ke Tanjung Malim

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
5 hours 23 mins
Kuala Terengganu
Tanjung Malim
18
MYR 54.00

Jarak dengan Bas Kuala Terengganu ke Tanjung Malim

Bas Terawal
:
08:30
Bas Terakhir
:
22:00
Jarak
:
478 km

Jadual Bas dan Harga Kuala Terengganu ke Tanjung Malim

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Adam Ekspres 22:00 22:00 9 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
SP BUMI 08:30 20:30 9 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Arwana Express (Swiftliner) 09:30 21:00 9 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Kesatuan Express 09:00 20:30 5 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
NINI EXPRESS 15:45 15:45 5 jam 30 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Kuala Terengganu ke Tanjung Malim di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Kuala Terengganu hingga Tanjung Malim adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Kuala Terengganu ke Tanjung Malim?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Kuala Terengganu hingga Tanjung Malim semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.


Bas Kuala Terengganu ke Tanjung Malim

Perjalanan dengan bas dari Kuala Terengganu untuk Tanjung Malim yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Kuala Terengganu untuk Tanjung Malim.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Adam Ekspres
 • operator-logo
  SP BUMI
 • operator-logo
  Arwana Express (Swiftliner)
 • operator-logo
  Kesatuan Express
 • operator-logo
  NINI EXPRESS

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Kuala Terengganu ke Tanjung Malim di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Kuala Terengganu ke Tanjung Malim secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/kuala-terengganu-to-tanjung-malim

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/kuala-terengganu-a-tanjung-malim

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Kuala Terengganu ke Tanjung Malim di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡