Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Bas Dari Universiti malaysia kelantan jeli ke Kuala Kangsar Bus Terminal


Perkhidmatan Bas Universiti malaysia kelantan jeli ke Kuala Kangsar Bus Terminal

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
4 jam 21 minit
Universiti malaysia kelantan jeli
Kuala Kangsar Bus Terminal
4
MYR 34

Jarak dengan Bas Universiti malaysia kelantan jeli ke Kuala Kangsar Bus Terminal

Bas Terawal
:
11:00
Bas Terakhir
:
23:45

Jadual Bas dan Harga Universiti malaysia kelantan jeli ke Kuala Kangsar Bus Terminal

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Perdana Express 23:40 23:45 4 jam 33 minit HARGA PANDANGAN
Ekspres Mutiara 11:00 23:00 4 jam 10 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

A: Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Universiti malaysia kelantan jeli ke Kuala Kangsar Bus Terminal?

A: Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Universiti malaysia kelantan jeli hingga Kuala Kangsar Bus Terminal semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Universiti malaysia kelantan jeli ke Kuala Kangsar Bus Terminal di platform redBus?

A: Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Universiti malaysia kelantan jeli hingga Kuala Kangsar Bus Terminal adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

A: Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

A: Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Universiti malaysia kelantan jeli ke Kuala Kangsar Bus Terminal?

A: Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.


Bas Universiti malaysia kelantan jeli ke Kuala Kangsar Bus Terminal

Perjalanan dengan bas dari Universiti malaysia kelantan jeli untuk Kuala Kangsar Bus Terminal yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Universiti malaysia kelantan jeli untuk Kuala Kangsar Bus Terminal.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • Perdana Express
 • Ekspres Mutiara

Imej Pengendali Bas Terunggul


  JAMINAN REDBUS

  • PROMOSI YANG MENARIK
   Nikmati diskaun setiap kali anda menempah tiket dengan kami
  • PILIHAN YANG DIPERCAYAI
   Lebih 17 juta pelanggan yang berpuas hati seluruh dunia
  • PILIHAN BAS YANG PELBAGAI
   Lebih dari 80 operator bus menghubungi lebih 800 laluan seluruh Malaysia dan Singapura
  • PENJADUALAN SEMULA YANG MUDAH
   Ubah tarikh dan masa perjalanan anda dengan mudah

  Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

  Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Universiti malaysia kelantan jeli ke Kuala Kangsar Bus Terminal di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.


  Tawaran Tiket Universiti malaysia kelantan jeli ke Kuala Kangsar Bus Terminal

  redBus memberikan tawaran dan potongan harga yang luar biasa kepada pelanggannya semasa membuat tempahan online tiket bas. Pelanggan dapat menikmati potongan hingga 20% pada tiket bas Universiti malaysia kelantan jeli ke Kuala Kangsar Bus Terminal mereka. Pilih mana-mana bas yang ada di laluan bas Universiti malaysia kelantan jeli ke Kuala Kangsar Bus Terminal dan jadikan perjalanan anda sangat berpatutan dengan meraih potongan sehingga 20% untuk tiket bas.

  Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers   Do you want to exit reschedule flow?

  ¡