• Perlukan Bantuan? No. Tol : +60-392121628
    Emel : support@redbus.my
redBus.in

SAFE & SECURE
ONLINE PAYMENTS
Kuala terengganu ke Putra jaya tiket bas

Buses From Kuala terengganu to Putra jaya

Perjalanan
Perkhidmatan
Bas Pertama
Bas Terakhir

Jasa Pelangi

20Buses
09:00
22:15

Transnasional E-ticketing - Malaysia

8Buses

Plusliner - Malaysia

2Buses

Tiket – tiket bas dari Kuala terengganu ke Putra jaya

Melancongdari Kuala terengganu ke Putra jaya lebihmudahdenganredBus, iamenawarkanpelbagaipilihan bas dariinventorimereka yang banyakdalammembantumelancarkanpenempahan bas secaraatastalian. Tinggalkansemuakebimbanganandadanalamipengalamanperjalanan yang sempurnadari Kuala terengganu ke Putra jaya di Malaysia.Ikutikaedahpenempahantiket bas yang mudah, selamatdancepatdanpunyaiperjalanan yang menyeronokkan!

Pengendali – pengendali bas yang beroperasi di laluanini

Ramaipengendali – pengendali yang terkenalberulangalikdengan bas – bas merekadari Kuala terengganu ke Putra jayapadasetiaphariuntukmemastikanpenumpang – penumpangmendapatkeperluanperjalanan yang lengkap. Pengendali – pengendali yang terkenalseperti Jasa Pelangi, Transnasional E-ticketing - Malaysia & Plusliner - Malaysia menawarkanpelbagaijenisperkhidmatan bas.

Perjalanan bas – bas dari Kuala terengganu ke Putra jaya

Di kawasantersebutterdapat 16 bas – bas yang beroperasidari Kuala terengganu ke Putra jaya secaraberkala, tawaran yang baikuntukfungsi bas – bas padawaktusiangdanmalambergantungkepadajenisdanpengendali bas.

Pengaturan masa biasanyaberbezadaripengendali bas kejenisnya, perjalananakanmengambil masa 06 jam 59minit bergantungdengankeadaantrafik ,strukturjalanrayadankeadaaniklim / cuaca di Malaysia

Belitiket – tiket bas padaharga yang terbaik di redBus

Tambang bas bermuladari Kuala terengganu ke Putra jaya ialahdari 37.6 MYR bergantungpadajenisdanpengendali bas.
Andakinibolehmenempahtiket – tiketsecaraatastaliandari Kuala terengganu ke Putra jaya di redBus.my. Rebut peluangdari masa kesemasatawaranpenempahantiket bas redBus.