Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Kuala Lumpur ke Ipoh Amanjaya

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
5 jam 45 minit
Kuala Lumpur
Ipoh Amanjaya
1290
MYR 2.00

Jarak dengan Bas Kuala Lumpur ke Ipoh Amanjaya

Bas Terawal
:
00:00
Bas Terakhir
:
23:59

Jadual Bas dan Harga Kuala Lumpur ke Ipoh Amanjaya

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Konsortium (Malaysia) 07:45 23:10 9 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Alisan Golden Coach 07:00 23:59 2 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Unititi Express 07:30 07:30 2 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
KKKL Express 00:00 21:00 2 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Kesatuan Express 00:30 23:45 2 jam 30 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Kuala Lumpur ke Ipoh Amanjaya?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Kuala Lumpur ke Ipoh Amanjaya di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Kuala Lumpur hingga Ipoh Amanjaya adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Kuala Lumpur ke Ipoh Amanjaya?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Kuala Lumpur hingga Ipoh Amanjaya semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.


Bas Kuala Lumpur ke Ipoh Amanjaya

Perjalanan dengan bas dari Kuala Lumpur untuk Ipoh Amanjaya yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Kuala Lumpur untuk Ipoh Amanjaya.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Konsortium (Malaysia)
 • operator-logo
  Alisan Golden Coach
 • operator-logo
  Unititi Express
 • operator-logo
  KKKL Express
 • operator-logo
  Kesatuan Express
 • operator-logo
  Intertop Express
 • operator-logo
  Sanwa Express

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Kuala Lumpur ke Ipoh Amanjaya di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Kuala Lumpur ke Ipoh Amanjaya secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/kuala-lumpur-to-ipoh-amanjaya

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/kuala-lumpur-a-ipoh-amanjaya

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Kuala Lumpur ke Ipoh Amanjaya di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡