Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Putra jaya ke Ipoh Amanjaya

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
3 jam 30 minit
Putra jaya
Ipoh Amanjaya
36
MYR 25.00

Jarak dengan Bas Putra jaya ke Ipoh Amanjaya

Bas Terawal
:
08:45
Bas Terakhir
:
22:45

Jadual Bas dan Harga Putra jaya ke Ipoh Amanjaya

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Maraliner 09:45 11:45 3 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Plusliner Nice 08:45 22:30 3 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
KPB Ekspress 10:15 22:45 3 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Kesatuan Express 16:15 18:15 4 jam 1 minit HARGA PANDANGAN
Ivy MVS Express 15:30 15:30 3 jam 0 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Putra jaya ke Ipoh Amanjaya?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Putra jaya hingga Ipoh Amanjaya semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Putra jaya ke Ipoh Amanjaya?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.


Bas Putra jaya ke Ipoh Amanjaya

Perjalanan dengan bas dari Putra jaya untuk Ipoh Amanjaya yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Putra jaya untuk Ipoh Amanjaya.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Maraliner
 • operator-logo
  Plusliner Nice
 • operator-logo
  KPB Ekspress
 • operator-logo
  Kesatuan Express
 • operator-logo
  Ivy MVS Express

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Putra jaya ke Ipoh Amanjaya di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Putra jaya ke Ipoh Amanjaya secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/putra-jaya-to-ipoh-amanjaya

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/putra-jaya-a-ipoh-amanjaya

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Putra jaya ke Ipoh Amanjaya di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡