Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Johor Bahru ke Pasir Puteh

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
8 hours 11 mins
Johor Bahru
Pasir Puteh
63
MYR 53.00

Jarak dengan Bas Johor Bahru ke Pasir Puteh

Bas Terawal
:
09:59
Bas Terakhir
:
22:00
Jarak
:
670 km

Jadual Bas dan Harga Johor Bahru ke Pasir Puteh

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Queen Express 20:45 20:45 8 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Ekspres Mutiara 09:59 21:20 8 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Asia Express 17:30 22:00 8 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Super Nice Express 19:59 21:30 8 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Asia Express 20:45 20:45 8 jam 30 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Johor Bahru ke Pasir Puteh di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Johor Bahru hingga Pasir Puteh adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Johor Bahru ke Pasir Puteh?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Johor Bahru hingga Pasir Puteh semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Johor Bahru ke Pasir Puteh?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.


Bas Johor Bahru ke Pasir Puteh

Perjalanan dengan bas dari Johor Bahru untuk Pasir Puteh yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Johor Bahru untuk Pasir Puteh.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Queen Express
 • operator-logo
  Ekspres Mutiara
 • operator-logo
  Asia Express
 • operator-logo
  Super Nice Express
 • operator-logo
  Asia Express
 • operator-logo
  Permata Utara Sdn Bhd

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Johor Bahru ke Pasir Puteh di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Johor Bahru ke Pasir Puteh secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/johor-bahru-to-pasir-puteh

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/johor-bahru-a-pasir-puteh

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Johor Bahru ke Pasir Puteh di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡