Mayang Sari Express Kuantan

Carian Mayang Sari Express Kuantan Tiket Bas

Pilihan

Mayang Sari Express Kuantan

Mencari pengendali bas kegemaran anda di Malaysia atau Pengendali Bas 10 Teratas di Kuantan boleh menjadi suatu yang sukar. Tetapi terima kasih kepada redBus, proses ini menjadi sangat mudah dengan hanya menekan satu butang. Laman web dan aplikasi redBus menawarkan maklumat mengenai perjalanan bas yang menarik di Kuantan. Selain menyediakan maklumat mengenai tempat-tempat menarik dan tarikan tempatan di Kuantan, platform redBus bertujuan membantu menambah baik pengalaman perjalanan anda di Kuantan. Jadual bas terkini, tambang, masa, dan banyak lagi, membantu para pelancong bergerak dari satu mercu tanda ke mercu tanda yang lain dengan mudah. Cari ulasan Kuantan Mayang Sari Express di platform redBus sebelum membuat sesuatu tempahan tiket bas dalam talian.

Laluan Bas Terunggul Dari Kuantan

LaluanBas PertamaBas lepas
Kuantan ke Tbs (terminal bersepadu selatan)07:3023:30TEMPAH SEKARANG
Kuantan ke Kuala Lumpur07:3023:30TEMPAH SEKARANG
Kuantan ke Putra jaya22:3022:30TEMPAH SEKARANG
Kuantan ke Putrajaya22:3022:30TEMPAH SEKARANG

Laluan Bas Teratas Ke Kuantan

LaluanBas PertamaBas lepas
Kuala Lumpur ke Kuantan07:3023:00TEMPAH SEKARANG
Tbs (terminal bersepadu selatan) ke Kuantan07:3023:00TEMPAH SEKARANG
Putrajaya ke Kuantan10:1510:15TEMPAH SEKARANG
Putra jaya ke Kuantan10:1510:15TEMPAH SEKARANG

Soalan Lazim

Q: Berapakah harga tiket bas Mayang Sari Express ke Kuantan?
A: Di dalam kotak bahagian atas, anda akan dapat melihat harga tiket bas yang paling popular dari dan ke Kuantan, tetapi jika anda tidak menemui tempat menaiki dan menuruni bas yang anda inginkan, anda hanya perlu menggunakan enjin carian kami untuk mendapatkan maklumat lanjut.
Q: Bagaimana cara untuk saya membeli tiket syarikat Mayang Sari Express dengan redBus?
A: Proses ini paling mudah. Di kotak carian, anda hanya perlu tulis Kuantan di dalam kotak sumber atau destinasi, pilih tarikh perjalanan dan tekan pada butang carian. redBus akan menunjukkan beberapa pilihan perjalanan, anda hanya perlu pilih pengendali bas yang anda mahu, jadual yang memuaskan dan beli!
Q: Saya terlupa untuk membeli tiket pulang ke Kuantan, bolehkah saya membelinya kemudian?
A: Sudah tentu boleh. Anda boleh membeli tiket pulang melalui laman web atau aplikasi kami, bila-bila anda mahu, dan biasanya 4 jam sebelum bas berlepas. Kami sarankan anda membelinya beberapa hari awal supaya anda dapat menikmati tawaran dan promosi yang ada.
Q: Adakah saya perlu mengambil tiket saya sebaik sahaja saya membelinya melalui aplikasi mudah alih redBus?
A: Tidak perlu. Apabila pembelian dilakukan melalui redBus, tiket digital akan dihantar ke e-mel anda. Pada hari perjalanan, anda perlu pergi ke terminal dan cari kaunter pengendali bas, tunjukkan e-tiket dan syarikat tersebut akan memberi anda satu lagi tiket.
Q: Berapa jam awalkah saya perlu berada di agensi atau terminal untuk membolehkan saya menukar e-tiket saya?
A: Disarankan agar anda dapat berada di kaunter 1 jam awal sebelum berlepas untuk menukar e-tiket yang dikeluarkan melalui redBus untuk pengendali bas tertentu.
Q: Jika terdapat masalah, bagaimana cara untuk saya hubungi jabatan khidmat pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan bantuan berkaitan pembelian atau anda mempunyai sebarang soalan mengenai pengendali bas atau laluan tertentu, anda boleh menghubungi Jabatan Khidmat Pelanggan redBus di Malaysia dengan mendail +60330992524 atau dengan menghantar e-mel kepada support@redbus.my.

Tempat Menaiki Bas di Kuantan

Di bawah ini disenaraikan beberapa tempat menaiki bas di Kuantan yang membantu penumpang untuk membuat pilihan lokasi yang paling mudah. Perlu di ambil perhatian bahawa ianya berbeza satu syarikat pengendali ke syarikat pengendali yang lain.

  • Kuantan
Lihat Lagi

Tempat Menurunkan Penumpang di Kuantan

Beberapa titik drop popular di Kuantan diberikan di bawah. Sila ambil perhatian bahawa lokasi drop ini umumnya berbeza dari satu operator bas ke yang lain. Titik drop di Kuantan adalah seperti berikut:

  • Kuantan
Lihat Lagi

Tempah Tiket Anda Dalam Talian

Setelah anda mendapat jadual bas, tempah tiket anda melalui laman sesawang redBus atau aplikasi. Laman web ini telah dibangunkan untuk memastikan penumpang dapat menempah dan mengesahkan tiket bas mereka dengan mudah. Apa yang anda perlu lakukan adalah mengikuti langkah-langkah seperti yang dinyatakan di bawah:

 

● Masukkan lokasi mengambil dan menurunkan penumpang di bawah bahagian "Dari" dan "Ke" di laman web atau aplikasi redBus

● Pilih tarikh perjalanan anda di bawah "Tarikh Seterusnya"

● Klik butang "Carian Bas"

 

Langkah seterusnya, anda akan dibawa ke laman yang memaparkan kesemua pengendali bas yang membawa penumpang di laluan yang anda cari. Anda boleh memilih bas berdasarkan jadual bas, tambang, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, ulasan, dan banyak lagi.

 

Pilih tempat duduk pilihan anda dengan menekan pada butang "Lihat Tempat Duduk" dan kemudian klik pada bahagian "Teruskan Tempahan". Anda akan dibawa ke laman bayaran di mana anda boleh membuat bayaran tiket anda dengan memilih salah satu daripada beberapa pilihan perbankan seperti kad kredit, kad debit, FPX, atau sebarang mod lain yang tersedia.

JANJI KAMI

SYARIKAT BAS EKSPRES YANG DISAHKAN
Redbus membolehkan membuat tempahan untuk pelbagai kemudahan yang ada syarikat jurulatih menyediakan lebih banyak pilihan untuk para pelanggannya.
24/7 SOKONGAN
Redbus disediakan untuk anda 24 x 7 melalui e-mel , berbual atau telefon.
PEMBAYARAN BERCAGAR
Redbus mempunyai standard keselamatan yang tertinggi dan menyimpan maklumat dan pembelian anda selamat dan terjamin.
PILIHAN
80+ Syarikat bas dan 800+ laluan diseluruh Malaysia & Singapura.

Bas Kemudahan

Reclining seatNo
Hand Sanitisers ProvidedNo
Charging PointNo
Reading LightNo
WIFINo
ToiletNo
BlanketsNo
Water BottleNo
SnacksNo
NewspaperNo