Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Bas Dari Setiu ke Kuantan


Perkhidmatan Bas Setiu ke Kuantan

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
2 hours 41 mins
Setiu
Kuantan
13
MYR 29

Jarak dengan Bas Setiu ke Kuantan

Bas Terawal
:
10:45 AM
Bas Terakhir
:
11:30 PM
Jarak
:
247 km
Syarikat Bas
:
4

Jadual Bas dan Harga Setiu ke Kuantan

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Mayang Sari Express 09:30 AM 08:30 PM 0 jam 0 minit
HARGA PANDANGAN
Ekspres Mutiara 09:30 AM 10:30 PM -22 jam -31 minit
HARGA PANDANGAN
Sani Express 01:30 PM 11:30 PM 3 jam 54 minit
HARGA PANDANGAN
Ekspres Musafir 08:30 PM 08:30 PM 3 jam 0 minit
HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Setiu ke Kuantan di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Setiu hingga Kuantan adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Setiu ke Kuantan?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Setiu ke Kuantan?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Setiu hingga Kuantan semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.


Bas Setiu ke Kuantan

Bas dari Setiu ke Kuantan Menjelajahi perjalanan yang selesa dengan bas yang memenuhi keperluan anda, sama ada untuk perjalanan mewah, perkhidmatan ekspress, atau pilihan bajet. Rasai keselesaan memesan bas dari Setiu ke Kuantan secara atas talian di redBus, menjimatkan masa dan usaha anda. Temui kemudahan tempahan tiket bas online atas, harga tiket yang berdaya saing, dan jadual yang fleksibel, semuanya dalam satu tempat.Bas menyediakan cara pengangkutan yang mudah, menawarkan fleksibiliti dan kemudahan capaian. Perjalanan dengan selesa dengan ruang kaki yang luas, tempat duduk boleh berehat, dan bas berhawa dingin, memastikan perjalanan yang santai dari Setiu ke Kuantan. Anda boleh semak kemudahan-kemudahan tersebut apabila membeli tiket bas di platform redBus. Selain itu, gunakan pelbagai penapis dan pilih dari pelbagai pengendali bas. Jadikan hati anda tenang, kerana pengendali bas rakan kongsi kami mengutamakan keselamatan dan mematuhi semua protokol yang diperlukan, memastikan anda berperjalanan dengan aman dan selamat.

PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Mayang Sari Express
 • operator-logo
  Ekspres Mutiara
 • operator-logo
  Sani Express
 • operator-logo
  Ekspres Musafir

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Jangan risau, jika anda tidak berada di Malaysia ketika ini. Tempahan tiket bas dalam talian dari Setiu ke Kuantan untuk para pelancong Antarabangsa amat mudah dengan redBus. Segeralah ke pautan berikut dan mula tempah tiket anda -https://www.redbus.com/bus-ticket/setiu-to-kuantan

Yang lebih menarik, para pelancong yang bertutur dalam Bahasa Sepanyol boleh membuat tempahan Setiu ke Kuantan Autobús, menyemak harga dan jadual tiket Setiu ke Kuantan Autobús dengan mengklik pautan ini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/setiu-a-kuantan

Imej Pengendali Bas Terunggul


  Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

  Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Setiu ke Kuantan di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

  Diskaun sehingga 50% untuk Tiket Bas Online

  Elakkan beratur panjang di terminal bas dan tempah tiket bas online dari Setiu ke Kuantan. Nikmati penjimatan sehingga 50% untuk tiket bas online di Malaysia dengan menggunakan kod promosi MYNEW*.

  Ketahui lebih lanjut tentang tawaran menarik seperti itu - Promosi redBus

  *Syarat & Syarat dikenakan!


  Do you want to exit reschedule flow?

  ¡