Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Ipoh ke Muar

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
4 hours 19 mins
Ipoh
Muar
31
MYR 46.00

Jarak dengan Bas Ipoh ke Muar

Bas Terawal
:
00:00
Bas Terakhir
:
23:59
Jarak
:
388 km

Jadual Bas dan Harga Ipoh ke Muar

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
KKKL Express 00:00 23:30 4 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Intertop Express 22:30 22:30 4 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
S&S International Express 21:30 21:30 4 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
KPB Ekspress 09:15 23:59 4 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Super Nice Express 17:00 17:15 4 jam 30 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Ipoh ke Muar?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Ipoh hingga Muar semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Ipoh ke Muar di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Ipoh hingga Muar adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Ipoh ke Muar?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.


Bas Ipoh ke Muar

Perjalanan dengan bas dari Ipoh untuk Muar yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Ipoh untuk Muar.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  KKKL Express
 • operator-logo
  Intertop Express
 • operator-logo
  S&S International Express
 • operator-logo
  KPB Ekspress
 • operator-logo
  Super Nice Express

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Ipoh ke Muar di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Ipoh ke Muar secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/ipoh-to-muar

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/ipoh-a-muar

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Ipoh ke Muar di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡